2777
2789

منو شوهرم باهم قهریم چندهفته هس الان .ولی میخوام باهاش صحبت کنم درمورد مشکلمون 

نمیدونم چی بگم چطوری بگم که میخوام باهم حرف بزنیم تا  پای حرفام هم بشینه .راهنمایی کنید لطفا🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک قهر خیلی بده اونم طولانیش این خودش ی سیاسته ک همه میدونن و عملم نمیکنن بعد در ب در دنبال سیاستن

دوم همه ی حرفاتو با خودت چندبار مرور کن جلو اینه هرموقع همسرت ارومتر بود تو هرفضایی مثل بعد شا با ی چای بشین بگو میخاستم یکم راجب (مثلا فلان چیز)حرف بزنیم موافقی؟؟

بعد ک گفت اره حرفاتو بزن ی جوری ک اول کار جبهه نگیره اولش یکم از خوبیاش بگو بعد نرم نرمک از مشکلات

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

نه اصلا قربون صدقه وفلان نرو کاملا خونسرد وجدی بگو من مثه تو نیستم که بتونم تو یه خونه مدت طولانی با کسی قهر باشم تصمیم گرفتم پیش قدم بشم حرف بزنیم لطفا بیا باهم حرف بزنیم قول میدم بهت که راحت میاد میشینه پای حرفات بعد دیگ باقیشو آروم آروم حل کنید راجبه مشکلتون وبد بودن قهرو اینا بگید ایشالا درست میشه

اخلاقش طوریه شاید بگه نمیخوام حرف بزنیم اونوقت من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

ممکنم هست بگه نه مخصوصا اگه شما مقصر بوده باشی پس زیاد پاپیچش نشو میره خودش دوباره برمیگرده مهم اینه که تو پیشنهادرو بدی

اخلاقش طوریه شاید بگه نمیخوام حرف بزنیم اونوقت من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

خب قلق شوهرت باید دستت باشه فک میکنی چجوری پای حرف بشینه مثلا بهتره اول در اشنی رو باز کنی و یذره بقول دوستمون قربون صدقه بری بعد 

یا نه بگی حالم خوش نیست حوصله داری باهات یکم حرف بزنم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش