2777
2789
عنوان

عفونت ادراری توی بارداری

1784 بازدید | 16 پست

من ماه اول بارداری چکاپ دادم عفونت ادراری رو زده بود کم ، بعد از اون هرزگاهی هم ترشحات سبز خیلی روشن داشتم ولی دایمی نبود ، به دکتر میگفتم میگفت فقط آب بخور دارو نداد. الان ۱۸ هفته و ۶ روزم دو روز پیش دل درد داشتم خودم ترسیدم رفتم سونو شکمی و چکاپ دادم سونو همه چی خوب بود ولی منتظر جواب آزمایش هستم ، شما که عفونت ادراری یا ترشح سبز داشتین دایمی بود ؟ یا مثل من هرزگاهی زیر شکم و پهلو هاتون درد داره ؟ به دکتر بگم که دارو بده ؟ خودم خیلی نگرانم احمق دارو نمیده 😡😥 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

برامنم کم بود نداد دارو حتی نگفت اب بخور گفت عفونت ادراری نداری فک کنم مقدار کم باکتری طبیعی باشه البته نتیجه کشت ادرار مهمه که باید بنویسه بعداز۲۴ساعت باکتری رشد نکرده به خاطر همون دارو نمیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برامنم کم بود نداد دارو حتی نگفت اب بخور گفت عفونت ادراری نداری فک کنم مقدار کم باکتری طبیعی باشه ال ...

خب شما درد و اینا هم داشتی ؟ من دردم همیشگی نیست گاهی میاد سراغم الان چکاپ دادم آزمایش ادرار هم دادم نشون میده یا باید آزمایش دیگه ای باید بدم ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
منم دارم سی و شش هفته ام دکتر بم سفکسیم 400داده

خب چرا دکتر احمق من کاری نمیکنه چون میگم دایمی نیست یعنی نمیده ؟ این سری برم کله شو بکنم آخه عوارض داره اگه درمان نشه ، شما علایمت چی بود ؟ 

خب شما درد و اینا هم داشتی ؟ من دردم همیشگی نیست گاهی میاد سراغم الان چکاپ دادم آزمایش ادرار هم دادم ...

اره من همیشه اکثرا درد داشتم بیمارستان هم چندبار بابت دردام رفتم ولی دارو برا عفونت ادرار ندادن ازمایش کشت ادرار باید بدی دیگه 

من تا آخر بارداری داشتم ولی از ماه هفت بهم دارو داد

آخی چه بد ، درد هم داشتی چه جوری بود ؟ دایمی نبود مثل من ؟ من وقتی دردم میگیره ببخشیدا حتی نصف استکان ادرار رو نمیتونم نگه دارم پهلو هام و زیر شکمم درد داره و با استراحت هم خوب نمیشه 😣 

اره من همیشه اکثرا درد داشتم بیمارستان هم چندبار بابت دردام رفتم ولی دارو برا عفونت ادرار ندادن ازما ...

مال من همیشگی نیست ، خب همین چکاپ دادم کشت ادرار هم داشت 😢 ای خدا عوارض داره یکیش زایمان زود رس استرس گرفتم که 

مال من همیشگی نیست ، خب همین چکاپ دادم کشت ادرار هم داشت 😢 ای خدا عوارض داره یکیش زایمان زود رس است ...

ایندفه هم ازمایش بده اگه باکتری زیاد بود دکتر دیگه بگو بهت دارو بده اخه دارو برا عفونت ادراری رو توی ازمایش کشت ادرار مشخص میکنن که چه دارویی اثرگذاره وقتی کشت منفی باشه دکتر سرخود چی بده 

ایندفه هم ازمایش بده اگه باکتری زیاد بود دکتر دیگه بگو بهت دارو بده اخه دارو برا عفونت ادراری رو توی ...

عزیزم سری قبل توی آزمایش ادرار زده بود باکتریا few یعنی تعدادی گفت نمیخواد بدم کمه فقط آب بخور 😣 ولی من هرزگاهی یهو به مدت یک روز دچار درد زیر شکم و پهلو و لگن میشم و مثانه ام موقع ادرار درد میگیره ، برای همین دوباره خودم رفتم آزمایش ادرار دادم 

خب چرا دکتر احمق من کاری نمیکنه چون میگم دایمی نیست یعنی نمیده ؟ این سری برم کله شو بکنم آخه عوارض د ...

تکرار ادرار داشتم دسشویی ام میرفتم انگار ادرار مونده باشه تو مثانه ام دوباره میرفتم دسشویی 

تکرار ادرار داشتم دسشویی ام میرفتم انگار ادرار مونده باشه تو مثانه ام دوباره میرفتم دسشویی

دقیقا منم همینجوری هستم ولی همیشگی نیست 

خب چرا بهت قرص نمیده

نمیدونم والا دو بار هم گفتم بهش ، دستیارش گفت فقط آب بخور چون عفونت ادراری رو توی برگه زده کم ، حالا دو روز دیگه جواب آزمایشم بیاد میرم بهش بگم من مشکلم جدیه البته اینم بگم قبلا خیلی خفیف درد داشتم ولی چند روز پیش دو روز درد زیاد داشتم سریع رفتم بیمارستان و سونو و چکاپ نوشت برام ، دکتر خودم یه شهر دیگه است خیر سرش پزشک خیلی معروفی هم هست