2777
2789
اخه مثل نون خشک شد اصلا نمیشد خوردش

عزیزم اگ فر خاموش کنی و بزاری پیتزا تو فر یکم بمونه بعد نرم میشه🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اماده گرفتم تا حالا تو خونه درست نکردم شما دستورش داری یعنی اون خشک نمیشه

عزیزم فر رو از پایین روشن نکن ، فقط از بالا باید روشن کنی ، برای اینکه پنیر پیتزا بهتر کش بیاد با آب پاش روش آب بپاش

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
روی نونش یا اخر سر روی کل موادش؟

اخر سر روی پنیر پیتزات

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اگه پایین روشن نکنم خیلی خام نمیمونه خمیر

نه، من چند ساله اینطوری درست میکنم

نه، من چند ساله اینطوری درست میکنم

نونت رو که آماده میخری ، نگران نباش عالی میشه، علت خشک شدن نونت فقط همینه ، نباید از زیر روشن کنی

عزیزم منظورم اینه باید چجوری تهیه کنم😂

نونوایی ها گلم

فک کنم قیمت خود نون بربری باشه 

به حدی لطیف و نرمه 

ی خمیر دو تا پیتزا میده خیلی نازک بزنی سه تا هم میشه فقط وقتی از فر دراوردی اکه دوس داشتی در حد یک دقیقه میذاری رو گاز کمی زیرش طلایی و ترد میشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اماده گرفتم تا حالا تو خونه درست نکردم شما دستورش داری یعنی اون خشک نمیشه

اره مدل خونگی نرم و خوشمزه هست 

توی پاپیون (نرم افزار آموزش آشپزی) دستور تهیه خمیر جادویی سرچ کن 

حتما هم شیر بریز آب نریز 

میگن چشام سگ داره