2777
2789

دختره میگفت رفتیم واسه داداشم خاستگاری دوست دخترش

بعد گفتن مهریه باید خونه باشه بعد همه گفتن وای نه چه پرو چه چیزا داداشت نگیره دختره رو قبول نکنین

من خودمم نظرم رو خونست

بعد یه تاپیک دیگه از اون استارتر دیدم نوشته بود چیکار کنم تو عقدم شوهرم خونه بنامم کنه.. طرف مهریشو جدا داره

خونه هم جدا میخواد

بعد واسه عروسیشون ک فقط واسه مهر خونه خواسته نه و نو میکنه.. 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم میگه چون فلانی و فلانی خونه بنام زنش کرده منم میخوام 

فقط عروس بدبخت گناه کرده این وسط همه چی واسه خودتون خوبه واسه عروس عیبه؟؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اینجا ایرانست

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

زن علیه زن میشه این 

کلا ما خانمها چشم دیدن همدیگه را ثابت کردیم خیلی مواقع نداریم متاسفانه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تااونجا که یادمه اینجا ضد شوهرو فکو فامیلشن.

بعضی کاربرام زیاد بهشون توجه نکن تاپیکاشون اصلا هماهنگی ندارن خوددرگیری دارن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

چرا نه، واقعا متاسفم واسه کسی که اینو گفته 😐😑

اتفاقا خونه از سکه خیلی بهتره، یه جورایی تضمینش بیشتره 

اینجا همینه همیشه حق با استارتر ها هست 😑

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

اتفاقا اینجا طرفدار عروس هستند ولی منطقی نگاه کن چرا باید اول زندگی سرمایه یه عمر تلاش رو به نام ک ...

دقیقا همینه ...

انتظار اینکه سرمایه به نام زن بشه ، از تفکری قدیمی میاد .زن سرویس دهنده است و مرد باید بهش مزد بده 😶

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...