2777
2789

خانومه که کاغذو میداد بهم گف وا ضربان قلبتون چرا انقد پایینه؟ به تظرم ببرین به استادتدن نشون بدین حتما

دوستم هم نگران شده بود، ولی من سِر بودم انگار، هیچی نمیفهمیدم، فقط هی با خودم میگفتم میدونستم...میدونستم...

بردیم پیش استاد، ولی بهش نگفتم که مربوط به خودمه گفتم مال یه بیماره استاد، اونم خودکارشو برداشت دونه دونه مشکلات قلبیمو دورش خط میکشید و توضیح میداد که چقدر غیرعادی و نامنظمه...

منم ثانیه به ثانیه بیشتر سرم گیج میرفت...

دوستم فهمید فشارم افتاده رفت برام شکلات آورد...بچه ها خیلی نا امیدم، حس میکنم خیلی جوونم برا بیماری قلبی، دلم خیلی گرفته خیلی زیاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

بیا هم بند مردنی خودم چ خبرا دنیارو چجوری میبینی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

توکلت ب خدا باشه خیلیا با بدتر از این دارن زندگی میکنن امید وار باش هرچند خیلی شوک برانگیز و سختهههه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من ۳ساله اینجورم بخاطر پانیک

از وقتی دز دوم زدم درد قلبم اظافه شده

قبلا رفتم گفت مشکلی نداری

صدای ضربان قلبمو میشنوم شاید تا۲۰۰تامیزنه میخاد بیاد بیرون😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

من مشکل دریچه قبلی ریوی داشتم ولی بدون هیچی خوب شدم !!اکو و اینا مرتب رفتم.چک کردم وقتی رفتم.شهرخودمون خوب شدم

ناامید نباش دختر خوب!اینا همش بخاطر فشار زندگیته یه کم حالت بهتر بشه اینا هم از بین میره

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
عزیزم ایشالا که چیز خاصی نیست ولی برای این که خیالت راحت باشه  برو متخصص قلب

استادامون همه متخصص قلبن دیگه تو این بخش، میخوام این دفعه برم به بهونه یادگرفتن، اکو بکنم جوابشو بدم به استاد بگم برام آنالیز کنه ببینم دقیقا چه مرگمه😔 دعا کنین چیز خاصی نباشه محتاجم به دعاتون❤

من مطمئنم چون فشار زیادی روتون هست اینطورین داداش خودمم همکار شماست خیلی سخته 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

عزیزدلم ب جای اینکه ب صورت ناشناس بخوای جواب رو ب دکترت نشون بدی، خیلی راحت بهش بگو مطمناا راحت تر میتونه کمکت کنه، ان شالله ک چیز مهمی نباشه

چشم دنیا بشود کور تو مستانه بخند