2777
2789
عنوان

بچه های با درک و فهم بیان نه برا مسخره کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 60 پست

واااا یعنی چی که میگید بزار بخونه همونجوری. خب چی میشه بهش یاد بده درستشو بخونه؟؟؟مثل اینکه دو سوره ازقرانو باید بخونه وحتما باید درست خونده بشن. حتی تلفظشم باید عربی باشه. من یجا خوندم که تلفظ هم مهمه. 

استارتر بالحن آروم ومهربون بگو بابا فکرکنم یجاهایی اشتباه میخونید .منم مامانم بیچاره یجاهایی رو اشتباه میگفت بهش یاد دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم همونو خدا قبول میکنه، چون قصد و نیتش مهمه و اون حرف خدا رو گوش داده و میخونه...

ممنونم 

اما مثلا تو جمع یهو میخواد بگه فلان آیه قرآن خوبه وااای مثلا میخواد آیه یاایها الذین آمنو صلو علیه وسلمو تسلیما رو بخونه یجوری تند تند میگه وغلط میخونه که من درعین خنده ،آب میشم🤣😭😭😭😭...بابا توروخداااااااااااا نخون.....

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

با دل و زبون خودش میخونه اون طوری هم حال میکنه

حالا بیا تو این سن بهش یاد بدی که یاد نمیگیره دوما همه حواسش میره پی درست خوندن هیچی هم لذت نمیبره

یه داستانم هست حضرت موسی کسی رو میبینه خدارو کفر میکرده ولی اون با زبون خودش داشته ستایش میکرده جور دیگه بلد نبوده حالا این داستانم احتمالا من پس و پیش گفته باشم ولی مفهومش درست گفتم ازم غلط نگیرین مهم نیتم بود مثل بابای اسی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه بار خودتون درست بخونین.
به باباتون بگین بیان گوش کنن و اگه اشکالی داره بهتون بگن!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

با دل و زبون خودش میخونه اون طوری هم حال میکنه حالا بیا تو این سن بهش یاد بدی که یاد نمیگیره دوما ه ...

عزیزمی

یه بار خودتون درست بخونین. به باباتون بگین بیان گوش کنن و اگه اشکالی داره بهتون بگن!

ای جاااااااا ن 

اما میگه چیزیته 🙄🙄به عقلم شک می‌کنهمیگه تو تحصیل کرده ای من باید یادت بدم

شما با صدای بلند صحیحش رو بخون طوری که ایشون ببینن

سلام عزیزم خوبی؟

من شمارو یادمه....یبار تو تاپیکت بودم گلم مادرت وپدرت وخودت زندگی پر فراز و نشیبی داشتی....

به تاپیکم خوش اومدی گلم...

ممنون اما متوجه نمیشه بااین کار چه کنم😘

ای جاااااااا ن  اما میگه چیزیته 🙄🙄به عقلم شک می‌کنهمیگه تو تحصیل کرده ای من باید یادت بدم

به نظرم همین راه رسید.
یادمه تو کتابها خونده بودم امام حسن و امام حسین علیهما السلام هم به پیر مردی که وضوی اشتباه میگرفت با همین روش وضوی درست رو آموزش دادند
و از اون مرد خواستند که وضوی اونها رو نگاه کنه و بگه وضوی کدومشون درسته
که متوجه اشتباهش میشه و میگه شما هر دو نفر درست وضو گرفتین و وضوی من اشتباه بوده!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به نظرم همین راه رسید. یادمه تو کتابها خونده بودم امام حسن و امام حسین علیهما السلام هم به پیر مردی ...

خب چی بگم منم همینو میخوام بگم ولی یه نفره سخته اون هم پیش مقدمه😒