2777
2789
عنوان

باشوهرم بحثم شد

313 بازدید | 17 پست

داشت یه ماجرایی روتعر یف می کرد .ازهمون ماجراهایی که تواینستا هست و معمولا درمورد یه پادشاهی که خودشون طرفدارشن که بله آقا یه همچین آدم خفنی بوده و فلان کرده وبیسار .این ماجرا هم که می گفت قهرمانش (البته از نظر ایشون) هیتلرنازی بود منم گفتم نخیر آقا این داستانش مال زمان شاه عباس هست بعد من یه ماجرایی از شاه عباس گفتم تا حرفمو ثابت کنم ایشون هم باز برداشت گفت نه آقا این برای زمان نادرشاه هست منم گفتم نخیر نادرشاه به جزقشون کشی کار بگه ای نداشته و فلان هی بحث کردیم و کردیم تا من گفتم پادشاه‌های تویعنی مادرو هیتلروچنگیز وتیمور براخودت شاه عباس وکریم خان و امیرکبیر برامن بعد دیگه تقسیم ارث شروع شد این ابوعلی سینا رو صاحب شد و گفت که خارجی ها پیشش لنگ نیندازد ماهم ابوریحان رو گفتیم که الکلی که ازکرونا حفاظت می کنه براماست بعدپررو پررو شهریار رو قاپید پس هم نداد ماهم حافظ رو برداشتیم درحالی که زخم شهریار روی قلبمون سنگینی می کرد گفتیم بیا عبید وپروین براتون پس بده شهریاروبعداون پیغمبر (ص)روبرداشت ما حضرت علی(ع) وکل خانوادشون رو ایشون حضرت آدم رو براخودش برد گفت بدون ایشون هیچ کدوم از خانواده ی آدم نیستند ماهم مامان حواروصاحاب شدیم و گفتیم تامادختربهتون ندیم که نمی تونین بچه داربشین بفرمایید گرده افشانی کنید و....ولی آخرش شهریار رو پس گرفتم😁

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

چ باحال تعریف کردی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش بگو از کی گرفته بودین

حلالش باشه اون که داده بهتون

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

منو و شوهرم فقط سر شخصیت فیلم ها دعوا میکنید

سوادمون ب تاریخ و...نمیکشه😂😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
از همین حرفت ک میگی نادر شاه جز قشون کشی کار دیگ ای نکرده ینی از تاریخ هیچی نمیدونی

خیلی هم می دونم اگه آنقدر به سربازانش آجیل نمی داد واذیتشون نمی کرد که نمی کشتنش

منو و شوهرم فقط سر شخصیت فیلم ها دعوا میکنید سوادمون ب تاریخ و...نمیکشه😂😂

خیلی ها رو که برداشت زرنگی کرد اصلا حقش نبود مال ما بودند☹️

بیکاری بد دردیه🤦🏻‍♀️

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

تحت تاثیر قرار گرفتم😐

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
😐🤕منکه نفهمیدم چیشد ولی ایشالا باهم متحدشین و به زندگیتون برسین🥲😂😂

نمیشه هی قیمه وماست روقاطی می کنه می‌ره رواعصابم

نمیشه هی قیمه وماست روقاطی می کنه می‌ره رواعصابم

سرچیزای مسخره زندگی رو به خودت زهر نکن😐✌

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage