2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین درمورد خواستگارمه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی هیچ علاقه ای نداشتم بهشاا چون سنتی بود اشناییمون ولی تو دوره عقد دیگه ب قدری عاشقش شدم و وقتی می ...

منم واقعا هیچ حسی ندارم

یعنی دو هفته که دیدار نداشتیم دلتنگ نشدم

🤣🤣🤣🤣وایییییی

بابا عاشق بودم دیگه😂😂😂😂

هنوزم همونطورم😂🤦🏻‍♀️

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
منم واقعا هیچ حسی ندارم یعنی دو هفته که دیدار نداشتیم دلتنگ نشدم

بعد عقد درست میشه ایشالا

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
واقعا؟ ۴ ماهه که اسن قضیه هست  و حدودا ۱۰ بار دیدار داشتیم و حرف زدیم بازم عادیه؟ از لحاظ ظ ...

دلیلش همینه با معیارهات جور نیس که به سمتش کشش نداری... مثلا دخترا پسره مغروره ب اش میمی ه یا خوش قیافه س ب اش میمیره یا فدو هیکلش قشنگه یا حرف زدنش همه دوسش دارن یا شغل مهمی داره... این پسر با معیارهات جور نیس که از لحاظ. عشقی به سمتش کشش نداری حس عشقه که نیاز جنسی رو تقویت میکنه... 

جونززززززز الانم مریض میشی🤣

ن دیگه الان جایی نمیره ولی در حد یکی دو روزم باشه من از قبلش عذا میگیرم😂

ینی ب کسی با دیدنش حس نزدیکی و جنسی بهت دست میده؟؟ عجب😐😂  من ک تو مجردی نسبت ب همه از لحاظ ج ...

ببین یعنی مثلا فکر میکنم با این ادم رابطه داشته باشم حس بدی بهم دست نمیده بدم بیاد

نه که شهوتی شم بخوام همون لحظه رابطه داشته باشم