2777
2789

اصلا باید تغیر کنه یا نکنه من خودم دامن کوتاه میپوشیدم نیم تنه واینا ولی الان دیگه نمیپوشم دخترم سه سال ودوماهشه شوهرم همچنان فقط شلوار لباس نمیپوشه میگه ول کن بابا بچه نمیفهمه حتی میبینه بچم چندبار گریه کرده لباس منم دربیار باز میگه بچه نمیفهمه    نمیدونم چیکار کنم باهاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خیلی خیلی خوبم میفهمه

من که از اول ازدواجم یه بچه حضور داشت پس لباسام به دو بخش حضور بچه و خواب بچه تقسیم میشه

مخالفم با همه اونایی که میگن خودمون لختی بچرخیم بچه چشمش عادت کنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

شوهر منم فقط شلوارک ،بعد پسر دو سال و هشت ماهم لخت میکنه خودشو،نهایت یه پوشک بپوشه،اونم پی پی نداشته باشه نمیپوشه،به شوهرم میگم لباس بپوش،میگه چیکار کنم با کت شلوار مجلسی بچرخم تو خونم🙄

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

طبیعتا باید تغییر کنه 

اتفاقا بچه‌ها در این موارد خیلی قدرت تمییز دارن و این چیزها براشون مجهول و ملکه ذهن میشه

چه خودتون و چه همسرتون باید مراعات کنید 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
شوهر منم فقط شلوارک ،بعد پسر دو سال و هشت ماهم لخت میکنه خودشو،نهایت یه پوشک بپوشه،اونم پی پی نداشته ...

شوهرم شلوارک بدش میاد ولی شلوار میپوشی فقط هرچی میگم دخترمون سه سالش کامله میگه خب باشه میخای بیار چادر سرم کن