2777
2789
بعضی موقع غربت چقدر سخته
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تا 7 سرکاره و خسته کوفته میاد دیگه از دلم نمیاد بگم بریم جایی دوتامون غریبیم
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
وقتایی که دارم ازاراک برمیگردم ناراحت میشم. اونم شوهرم مثلا میگه دلت تنگ شده؟؟ناراحت نشیا. باز میاییم سر میزنیم. این حرفاش منو به گریه میندازه درصورتی که اون لحظه آروم بودم. این بار بهش گفتم دیگه نگو دلت تنگ شده یا مثلا بابا بوست کرد چه حالی شدو اینا
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو شما کجا ساکنید؟ چند وقت یکبار میرید؟
من آدم وابسته ای بودم واسه همین خودم اولین ملاکم واسه ازدواج 1شهر دیگه بودن بود نا خودمو بسازم. الانم اون جوری که فک کنید غصه دار نمیشم. هم پیش خانواده شوهرمم هم شوهرم نمیذاره ذره ای دلم تنگ بشه. ولی بعضی وقتا با حرفاش منو یاد لحظه خداحافظی مامانمینا میندازه گریم میگیره
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
1 هفته بعد عروسیم رفتیم مادرزن سلام. دیگه نرفتیم تا 20 روز. تازه برگشتیم. ولی تصمیم گرفتیم ماهی 1بار بریم فقط
گیسو جون باز تو خونواده شوهرت نزدیکن اما شده غروب جمعه باشه تنها تنها
اتفاقا منم وابسته بودم اصلا دوست نداشتم برم غربت اما سرنوشت جور دیگه ای رقم خورد
بعثی وقتها چقدر دلت میخواد بری خوته کسی مثلا مامانت ولی نیستن چقدر سخته.باز خونه خانواده شوهرت هستن ما که اینجا تنها تنهایییم.من که 9 ساله توی غربتم دیگه عادت کردم به رفت وامدها وهمه چی