2777
2789
عنوان

علائم بارداری با آمپول hcg

9495 بازدید | 39 پست

سلام دوستان . ماه سوم هست که لتروزل خوردم شبی دوتا. ولی ماه اول که آمپول زدم. ۵ آبان.

الان علائم خیلی شدید ندادم. گاهی اوقات احساس سنگینی زیر دلم دارم. تکرر ادرار دارم. گاهی اوقات واسه چند ثانیه سینه هام درد میگیره.

ممکنه باردار باشم؟؟ کی بی بی بزارم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدی هست اصلا؟

ان شاالله که هست 

علائم بارداری از هفته ۶ اینا شروع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم دعا کن واسم.

ان شاالله بزودی مادر بشی

نگران نباش بسپار بخدا

منم خدا نی نی مو با سومین ای وی اف بهم داد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزدلم خدا حافظ و نگهدارش باشه. انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد

مرسی گلم

ان شاالله واسه شما هم معجزه بشه

لطفا نظر بدین

عزیزم منم لتروزل واچ سی جی و سینال اف این ماه مصرف کردم  تکرر ادرار دارم وزیرشکمم دردای شدید دوروز از موعدم گذشته چند روز پیش بیبیم منفی بود 

صبر کن موعدت بگزره بیبی بزن ان شالله باردار باشی

روزا نمیگذره چراا. دلشوره دارم

درکت میکنم عزیزم،منم سه سال بچه دار نشدم،منم با امپول ولتروزل باردار شدم

میدونی سختیش کجا بود؟همون موقع ک پریود میشدیو میگفتی وااای باید یماه دیگه منتظر بمونم تا ببینم باز چی میشههه،...وااای خیلییی سخته

انشالله خدا یه بچه خوشگل و سالم نصیبت کنه،واغعا انتظار سخته

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺