2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری دارم دلم گرفته

64 بازدید | 7 پست

۵ سالع ازدواج کردم یه پسر ۲ ساله دارم بیشتر موهام سفید شده تو ۲۶ سالگی شوهرم خیلی استرس بهم میده خیلی محدودم میکنه دام لک زده برای ازادانه هر کاری کردن دوسدارم جدا شم ولی اللن شرایطشو ندارم همش رویایی روزی دارم پسرمو سروسامون بدم جدا شم برم پی زندگیم ولی تا اون موقع شاید انگیزه ای نمونه 

زیبا ترین هندسه زندگی این است پلی از امید بسازی بالاتراز دریای ناامیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من الان از وجود همسرم همش در عذابم مثلا امشب بعد مدتا از خونه مامانم رفتیم خونه دختر خالم موقع برگشت اومد دنبالمون هی ب پسر مبگف مامانت خونه زندگی نداره پسر یا با خودم دعوا کرد بحث کرد منه بد بخت کار بدی نکردم 

میدونی خسته شدم ازش به همه چی گیر میده مرد خوبیه دوسم دتره ولی اخلاقای گندی داره از باباش به ارث برده  حتی به نحوه اب خوردن گیر میده ادم معذبه جلوش خودش باشه ایکاش میشد برگشت به عقب

من که الان اصن تو فکر جدایی نیستم بمیرمم اینده پسرمو خراب نمیکنم ولی دلم گرفته خیلییییی چرا بابد یه ادم اینقد شریک زندگی شو عذاب بده

روزای خوبم دارم دوسم داره ولی اخلاقاش ادمو پیر میکنه پیرررر تو دام موند یه روز گیر نده 

شما همچین حسی نداشتین توی زندگی مشترک ؟که اون ارامشی که خودتون میخایدو دارین یا نه ؟