2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 9600 بازدید | 69 پست
خیلییییی عوارض داره توش شیشه داره که نمیزاره هیچی آدم بخوره به شدت تشنه میکنه هرچقدر هم کم کنی برمیگ ...

اره واقعا یچیزی داره که تا این حد میتونه اشتهارو نابود کنه اینو قبول دارم ولی من اصلا اراده ورزش و رژیم نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون اولش اینه سعی کنی با نداشتن اشتها حداقل روزی هزار کالری رو دریافت کنی 

دوم عرق کیالک بخوری برای تپش قلب 

احتمالا عصبیت میکنه که باید شربت خاکشیر بخور 

انرژیت بالاس باید ورزش بکنی 

اینکه فک میکنی چیزی گلوته از استرس هم میتونه باشه 

قرص رو با اب ولرم بخور 

آب زیاد بخور 

با این قرصا احتمالا حجم معدتون کاهش پیدا میکنه 

سعی کن بعد اتمام قرصا خودتو نگه داری چون کار سختیه 

بدن شرطی شده با خوردن قرص 

سعی کن یه دفعه قطع نکنی 

هفته های اخر بکنش هفته ای سه تا بعد دوتا بعد یکی 

❌ لایک ❌
داروی خیلی بدیه ولی فوق العاده لاغر میکنه ....خواهرمنم گرفت دوروز خورد روز سوم ازسرگیجه م معده درد ک ...

اخی ایشالله حالشون خوب بشه خداروشکر به من فعلا ساخته روزای دیگه رو‌نمیدونم ولی تو این دو روز فقط روز اول استرسش خیلی بد بود 

اره واقعا یچیزی داره که تا این حد میتونه اشتهارو نابود کنه اینو قبول دارم ولی من اصلا اراده ورزش و ر ...

به نظر من آدم چاق باشه ولی سالم خیلی بهتر از لاغر بودم با مریضی هستش فکر کن ولی اون قرص رو نخور خیلی بده 

دقیقا من الان از دیروز اینجوریم یعنی عادیه؟

فک کنم برا اینه آدمو مجبور کنه کلی آب بخوره تا معده اش پرشه🤦🏻‍♀️😐

من قبلن قرص فلوکستین (برای آرامشه)میخوردمم همین حسو میداد بهم 

سعی کن قرصو با ۲  ۳ لیوان آب بخوری 

ویه سوال چند میگیرین قرصارو ؟

من جی سی مصرف میکردم ۸۰۰ بود الان شده ۱ تومن دیگه نگرفتم خوبم لاغر میکرد 🤦🏻‍♀️

قانون اولش اینه سعی کنی با نداشتن اشتها حداقل روزی هزار کالری رو دریافت کنی  دوم عرق کیالک بخو ...

مرسی از اطلاعات خیلی خوبت عزیزم لطف کردی چشم حتما برای کاهش استرس دیروز عرق بیدمشک خوردم حتما عرق کیالک هم میخرم فردا قرصمم با آب ولرم میخورم ایشالله مشکل گلوم حل بشه