بچه ها کمک کنید لطفا من چند روزه قرص لاغری گلوریا خریدم کاملا مطمئنم که اصل هست روز اول نیم ساعت بعد از مصرف قرص حدودا تا سه ساعت استرس بیش از حد داشتم و یکم تنگی نفس و بی خوابی بیش از حد و انرژی خیلی بالا . روز دوم هیچ علائمی نداشتم خداروشکر سوال اصلیم اینه از روز اول که قرص خوردم انگار تو حلقم یچیزی هست که هرچی آب میخورم از بین نمیره میخواستم بدونم میدونید از چیه و چرا اینجوری شدم؟
توروخدا قرص نخورید سرازخود بخدا عوارضش بیشتره بعدن میفهمید همت کنید باورزش و رقص وپیاده روی و اینکه بشقابتون کوچک کنیدو هرروز،یه قاشق یه قاشق کم کنید غذاهای اب پز بخورید من زنموم باهمین ترفندا لاغر کرد
ای وای من همینجوری وزنم زیاده فکر کن ۱۰ کیلو هم بیشتر بشه 🥺🥺🥺🥺🥺مرسی از اطلاعات عزیزم
منم عزیزم 7 کیلو اضافه داشتم الان شده 17 کیلو اوایل خیلی خوشحالی چون خیلی سریع لاغر میشی و وزن کم میکنی ولی بعد از قطع اب هم بخوری میره روی وزنت این بلایی بود که سر من و خواهرم هم زمان اومد چون هر دو تایی با هم خوردیم الان هم هر دو تا پشیمونیم
فداتشم بقران همه راه هارو امتحان کردم نمیگم وزن کم نمیشدا چرا وزنم کم میشد ولی خیلی خیلی کم اصلا به ...
عزیزمن ادامه بده اگه ادامه بدی مطمئن باش جواب میگیری ولی نه قرص برو عطاری معتبر دارو گیاهی بده حدااقل باااونا لاغر کن بخدا دارم ازسر دلسوزی بهت میگم چون دیدم تو دوستام بااین قرصا خودشون چاق یا لاغر کردنو چندسال بعد مرض گوارش ومعده گرفتن