2777
2789
عنوان

خانم های شاغل میاین یلحطه

163 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر

بچه ها من انشالله خدا بخواد میخوام برم سرکار تقریبا ماهی ۴ تومن حقوقمه الان هم شوهرم داره چندتا وام میگیره واسه خرید خونه 

میگه از ۴ تومن 

سه تمومش رو بده به من تا وام ها رو بدم و تفریحاتمون برگرده یه تومن هم واسه خودت هرکار دوست داری بکن

بنظرتون بهش بدم یا درست نیست؟

من خودم میخوام کمک کنم ولی مثلا میگم بگو فلان وام با من

ولی شوهرم میگه نه بریز به حسابم خودم مدیریت میکنم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

چ اشکال داره زندگی دو نفره با هم باس بچرخههه منم میدم 

هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید

بستگی به اخلاق شوهرت داره ، به نظرت میتونه مدیریت کنه ؟ پول هاشو خرج دوست و خانوادش نمی کنه ؟ یا حاضره خونه گرفت به اسم تو سند بزنه ؟ اگه آره بهش بده ولی اگه نه و بعدا تو خرج خودت میمونی و خسیسه اصلا نده 

عضو گروه رز قرمز ، وزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به اخلاق شوهرت داره ، به نظرت میتونه مدیریت کنه ؟ پول هاشو خرج دوست و خانوادش نمی کنه ؟ یا حاض ...

شوهرم بهم‌میگه معمولا که چطوری خرج میکنه

خونه هم قراره سه دونگ به نامم بزنه چون در سند ازدواجمون قید شده

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
انشالله به سلامتی چه اشکال داره زن و شوهر باید با هم همکاری کنم تا پیشرفت کنن 

وا 

می تونه پولا رو خرج زندگی شون بکنه ولی خودش مدیریت بکنه 

نه اینکه بریزه به حساب شوهرش 

مگه خودش آدم نیست 

همش مرد باید رئیس و تصمیم گیرنده باشه

نه کارت رو بهش نمیدم

اگر قراره سه دنگ به اسمت زده بشه بنظرم باید توی هزینه ها کمک کنی . بشین برآورد کن چقدر قسط خواهید داشت و هزینه زندگیتون چقدره و حقوق همسرت چقدر از این مبالغ رو کاور میکنه هرچی کم بود شما بذار روش