2777
2789
سلام تا حالا جوانه کندم درست نکردم سبزه های عیدمم خراب میشه ولی دلم میخواد درست کنم دیروز نیم کیلو گندم بهاره گرفتم برای جوانه حالا نمیدونم چیکار کنم و چور درستش کنم ؟ و اینکه اگه مقدار زیاد درست کنم میشه فریزر کرد و یا خشکش کرد؟ هر بار تاپیک میزنم بی جواب میمونه خواهش میکنم راهنمایم کنید
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ببین من تا حالا درست نکردم ولی قراره امسال طبق این دستور پیش ببرم 10الی ۱۲ روز مانده به عید نوروز ، یک لیوان گندم را درون کاسه‌ای ریخته و به اندازه ۲ تا ۳ بند انگشت روی آن آب می‌ریزیم سپس 2 روز منتظر می مانیم و طی این مدت ۲ بار آب آن را تعویض می‌کنیم. وقتی گندم‌ها شروع به جوانه زدن کردند، آب کاسه را خالی کرده و گندم‌ها را درون یک دستمال نخی می‌ریزیم. باید توجه کنیم که دستمال همیشه مرطوب بماند.  وقتی گندم‌ها شروع به ریشه زدن کردند آن‌ها را به آرامی از درون دستمال خارج می‌کنیم.در ته ظرف مورد نظر، گندم ریشه زده را پخش می‌کنیم. روی گندم‌ها را پارچه‌ای نخی انداخته و هر روز روی آن‌ها کمی آب اسپری می‌کنیم تا ساقه پیدا کند.  وقتی ساقه نقره‌ای رنگ شد پارچه را از روی آن برداشته وظرف را در زیر نور و جای خنک قرار داده، هر روز مقدار کمی آب در حدی که مرطوب بماند روی آن‌ها می پاشی
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی نوشین جان ولی من جوانه گندم رو برای خوردن میخوام سبزه رو مثال زدم که یعنی از پس اونم بر نمیام
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
خب بعد که تو سبر ریختم چند روز باید بمونه؟ تا چه مرحجله ایی و اینکه چور می شه مصرفش کرد به خصوص برای پسر 5 ساله ام تو چی بریزم که قابل خوردن باشه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
بذرها و دانه های سخت یا بدون لعاب مثل عدس، ماشک، ماش، لوبیا چیتی، باقالا، تخم آفتابگردان، تخم کدو مرمری، گاودانه سنگکی، گندم مراحل مختلف سبز کردن الف) خیس کردن دانه های ریزتر مثل عدس، گندم، ماش را 12 تا 24 ساعت خیس کرده ولی دانه های درشت مثل باقلا، تخمه کدو، لوبیا چشم بلبلی و غیره را باید 48 ساعت خیس کنیم و در طی این 48 ساعت 2 بار آب دانه ها را عوض می کنیم. ب)ریشه کردن و جوانه زدن وقتی دانه ها به مدت لازم خیس خوردند آنها را داخل یک کیسه نخی ریخته و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود و دچار گندیدگی نشود. روزی 2 بار کیسه پارچه ای را خیس و پشت و رو می کنیم. بعد از 3 یا 4 روز دانه ها ریشه کرده و بعد جوانه می زنند. وقتی جوانه ها به شکل قلابی درآمد آنها را داخل سینی یا ظرف مورد نظر می ریزیم. دقت کنید دانه ها را روی هم انباشته نکنید بلکه به طور یکنواخت و به ضخامت 5 سانتی متر دانه هارا داخل ظرف پهن کنید. ج)قرار دادن روکش نایلونی شفاف روی ظرف آماده شده یک نایلون شفاف که چند جای آن را سوراخ کرده ایم، می کشیم و اضافه های نایلون را زیر ظرف جمع می کنیم. دو روز اول سبزه را در محیط پر نور داخل خانه در حالی که روکش نایلونی روی آن قرار دارد می گذاریم. دقت کنید وقتی که روکش روی دانه ها قرار دارد، سبزه را در معرض آفتاب مستقیم قرار ندهید، چون دانه ها حالت پختگی پیدا می کند و دچار گندیدگی می شود. د) آب دهی و نگهداری تا مرحله آماده شدن دو روز اول باید روزی 3 مرتبه دانه ها را با آب افشان اسپری کنیم. روزهای بعد که ریشه ها فعال و جوانه ها کمی بلند شدبه 2 مرتبه آب دهی احتیاج دارد و باید سبزه را کاملا سیراب کرد و دیگر احتیاج به آب افشان نیست. 2 روز اول سبزه را در محیط داخلی خانه در حالی که روکش روی آن قرار دارد نگهداری می کنیم. بعد از دو روز سبزه را در هوای آزاد بیرون از محیط ساختمان می بریم. چون اگر در محیط داخل خانه قرار بگیرد ساقه ها بلند و سبزه ما کم پشت و تنگ می شود که به این حالت اصطلاحا سایه رَس شدن می گویند. وقتی سبزه را به هوای آزاد بردیم دیگر احتیاج به روکش نایلونی ندارد. اگرفصل زمستان باشد سبزه را چند ساعتی در معرض آفتاب ملایم زمستانی قرار می دهیم و شبها به داخل محیط خانه منتقل می کنیم تا دچار یخ زدگی نشود. در تابستان سبزه را در محیط بیرون که سایه و خنک باشد قرار می دهیم و دیگر احتیاجی به اینکه شبها به داخل محیط خانه آورده شود، ندارد.
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
خخخخخخخخ سما من که گفتم مبتدیم در حد زیر صفر خخخخ حتی نمیدونم مزه اش چطوره ولی باید درست کنم
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

شام چی دارین

قلیلی | 18 دقیقه پیش
2791
2779
2792