2777
2789
عنوان

تو خونه درآمدی دارید ؟

97 بازدید | 7 پست

من خیلی دوس دارم تو خونه درآمد داشته باشم. مثلا کیکام خیلی خوشمزه و تعریفیه.سالاد الویه و حلوا بی نظیره. 

عروسکم بلدم آما وقتگیره. بنظرتون کیک درست بکنم کسی میخره؟

وزن شروع ۷۵ وزن هدف۶۵....تاریخ شروع۱۰/۱۱ گروه نارنجی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسیله منزل میفروشم اما مشتری ندارم😔

تاپیکای قبلم هست

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen

بله چرا نخره

فقط باید کارت عالی باشه و خوب تبلیغ کنی

یکی از اشناهای ما همینکارو میکنه و کیک و کوکی خانگی درست میکنه

کلیم سفارش میگیره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

همه کارهایی که من بلدم رو بلدی اما متاسفانه من که نتونستم چیزی بفروشم.همه میگن خوبه عالیه خوشمزه اس ولی موقع خرید همه غیبشون میزنه

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
همه کارهایی که من بلدم رو بلدی اما متاسفانه من که نتونستم چیزی بفروشم.همه میگن خوبه عالیه خوشمزه اس ...

تو دیوار آگهی بزاری. و سفارش که میگیری ازشون اول بیعانه باید بگیری 

وزن شروع ۷۵ وزن هدف۶۵....تاریخ شروع۱۰/۱۱ گروه نارنجی.