2777
2789
عنوان

ایلو -_-

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
والا شیطان نیازی نداره ادم براش راه باز کنه اعتقادات اسلامی و ظهور و اینا رو اگر اعتقاد دارید بهش ...

بله تا حدودی اعتقاد دارم

من تا جایی که میدونم میگن قراره نسل انسان رو از بین ببرن و از بدنشون استفاده کنن برای ورود شیطان و ... و اینکه خیلی از آدم های معروف رپتایل اند -_-  

به نظر خودم بیماری ها و سیاست کشورها دست این فرقه است ولی همه میگن در راستای این هدفه که اول گفتم

دوست عزیز اولین شرط عضویت در هرم فراماسون ها سوگند به کتاب مقدسه فرماسون ها کم نیستن داشتیم خارج ...

چیزی که شما می بینبن ظاهر قضیس...

تمام همین افراد ثروتمند عروسک خیمه بازی هستن و اعضای اصلی و پشت پرده که امور دستشونه اصلا خودشونو نشون نمی دن که من یا شما بخوایم بشناسیمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.