2777
2789

سلام مهمون سرزده ميخواد بياد😒 من هنوز از سركار برنگشتم چيزيم بيرون نذاشتم، به نظرتون مرغ يخزده رو قبل اينكه يخش باز شه ميشه انداخت تو اب بپزه؟ يا اگ نميشه چجور سريع يخشو آب كنم؟ يا يه چى از بيرون بگيرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اینی که من میگم رو درست کن حالشو ببر من عاشقشم الانم دارم درست میکنم

هر چقد که مرغ یخ زده میخوای درست کنی یه  اب بگیر روشون بعد بچین ته قابلمه روش ادویه و نمک بزن و روغن بریز زیرشو روشن کن شعله کم باشه بعد توو یه کاسه یکمی زعفرون پودر شده بریز روشم  آب جوش تا کاسه پر شه بعد بریزشون رو مرغا شعله کم باشه تا یکساعت میپزه و آبشو میکشه برشون گردون دو طرفش طلایی میشه بوی عالی ام میده خیلی خوشمزه میشه

💕

سلام ببخشید تو یه تاپیک مرگ مغزی نظراتتونو خوندم خاله من با فشار ۲۷ خونریزی مغزی کردن و الان ۵ روزه تو کما با سطح هوشیاری ۴ دو روزه خونریزیشون قطع شده اما دوباره فشارشون بالا رفته و همچنان در کمان و با دستگاه نفس می کشن بنظرتون وضعیتشون چجوره ؟ 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

سلام ببخشید مزاحم میشم توی ی تاپیک خوندم ک ی نفر رو راجب استرابیسم راهنمایی کرده بودید

اگه ممکنه به سوالم پاسخ بدید ممنون میشم

من چن سال پیش چشمم ضربه خورد و ۳۰ درصد بیناییمو از دست دادم و برام لنز گذاشتن لنز داعم

بعد دو سه سالی انحراف پیدا کرد

الان ۱۹ سالمه و میخام عمل کنم

بنظرتون جواب میده این عمل؟

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...