2777
2789
عنوان

ساس😥😥

508 بازدید | 24 پست

بچه ها فک کنم خونم ساس اومده. ی هفته ست بدنم قرمز میشه و میخاره.گفتن بخاطر بارداری و شایدم بخاطر اینه که خرما زیاد میخوری. اما دم صب ی حشره اندازه کفشدوزک دیدم رو تخت. کشتمش خون ازش اومد. بوی بدی هم داد

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

پس،ساس هستش

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا ببین سریع سم بخر بزن خونه وگرنه بدبخت میشی ما ۴ ماه بدبخت شدیم بیچاره شدیم سر دشمنم نیاد همه جا لونه میکنه هر یه قطره خون ۲۰۰ تا تخم گزاری وحشتناکه سم بخرید از سم فروشی سم مخصوص عمجارو یکسره بزنید پتوهاتونو بجوشونید ک بدبخت نشید

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
یا خدا ببین سریع سم بخر بزن خونه وگرنه بدبخت میشی ما ۴ ماه بدبخت شدیم بیچاره شدیم سر دشمنم نیاد همه ...

خودمون سم بزنیم یا از بیرون باید بیاد؟ 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
چیکار کنم؟ از کجا بفهمم زیاده یا نه

نمیدونم سرچ کن گوگل 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
یا خدا ببین سریع سم بخر بزن خونه وگرنه بدبخت میشی ما ۴ ماه بدبخت شدیم بیچاره شدیم سر دشمنم نیاد همه ...

عزیزم همه پتوهامو بشورم یا فقط اونایی ک استفاده کردم؟ 

استفادشون کردی و بجوشون بشوری نمیره بزار تو قابلمه بزرگ جوش بخورم بمیرن

نمیشه بندازم لباسشویی با حرارت بالا بشوره؟ 

جوشوندن نمیخواد،همون سم خودشون رو بزنی می میرن،فقط باید بعدن بشوری دیگه چون سم زدی

ممنون عزیزم😔😥

خودت ام بارداری،مواظب باش سم بهت نخوره

شوهرم سمپاشی میکنه. من میرم خونه مامانم

نمیشه بندازم لباسشویی با حرارت بالا بشوره؟ 

لباسشویی میشوره ولی این موجودات میچسبن به کرکای پتو واسه همین از بین نمیرن ما بادرجه بالا لباسشویی شستیم هیچیشون نشد بدنای قوی دارن

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘