2777
2789

انشاللع یکشنبه عمل دارم خیلی استرس دارم خطر داره یا ن؟ همیشه گلوم خلط داره، چیکار کنم میشه عمل کرد یا ، 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
آره بابا من داشتم هیچی نشد الانم بینیمو با آب سرم شستشو میدم بهتر شده هفته اولم دکترم چرک خشک کن نوش ...

چند روز عمل کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا من داشتم هیچی نشد الانم بینیمو با آب سرم شستشو میدم بهتر شده هفته اولم دکترم چرک خشک کن نوش ...

خب خداروشکر خیالم راحت شد ، انقد استرس دارم 

بله حتی ممکنه بعد از عمل بینی هم دچار خلط پشت گلو بشین ک طبیعیه 

توی سایت دکتر شیرنگی متخصص جراحی بینی نوشته بود :

ترشحات بینی بعد از عمل بینی از جمله عوارض رینوپلاستی است که با گذشت زمان و بهبودی بیمار این ترشحات کمتر می‌شوند و فرد به حالت عادی برمی‌گردد. برخی از متخصصان جراحی بعد از عمل، در بینی افراد تامپون و اسپلیت قرار می‌دهند؛ قرار دادن این موارد در بینی باعث افزایش ترشحات بعد از عمل خواهد شد. در طی عمل جراحی ساختار بینی تغییر می‌کند و شکاف‌ها و بخیه‌هایی روی بینی انجام می‌شود؛ پس افزایش ترشحات و خونریزی بعد از عمل بینی تا حدودی طبیعی است و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.