2777
2789
عنوان

دمورد قد و وزن پسرم کمک کنید 😭

285 بازدید | 30 پست

مامانا وزنش نمیگم کمه ولی خب زیادم نیس

جثشم خیلی ریزه چون 2700 دنیا اومده با قد 48

بعد تپلی نمیشه اصلا بدنش... استخوانیه خیلییی

الان 2 سالشه 10 کیلو و قدیم فککنم 88 اینا 

خوراکشم زیاده ولی خب زیادم شکمش کار می‌کنه گلاب ب روتون 

حالا دکتر می‌خوام ببرم برا چکاب کامل تابحال نبردم

یه پسر دارم شاه نداره😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر که خوب میاد عزیزم. لزوما بچه ی تپل سالم نیست ها. پسر من سه سالشه وزنش 14 کیلوست. اگه خورد و خ ...

ن گلم نمیگم ک تپلی نشونه سالمیه

ولی میگم خیلی لاغر و ریز بنظر میاد همه میگن 😓 اره خور د و خوراکش واقعا خوبه ... حس‌میکنم وزنش یکم بیشتر بود بهتر بود مثلا 12 

یه پسر دارم شاه نداره😍
میدونید منظورم چیه ؟ با توجه ب خورد و خوراکش ، حس‌میکنم باید بدنش تپلی شه و نمیشه اصلا وزنشم بای ...

عزیزم ژنتیک خیلی مهمه

پسر من دوسالگی ۱۰ کیلو بود همه فکر میکنن بهش نمیرسم ولی برعکس خیلی تلاش می‌کنم براش

اما خیلی بازیگوش و با خواهرش دوتایی یکسره در حال بدو بدو و بازی هستن و خدا رو شکر بچه م سالمه بعضی از بچه ها همینطورین زیاد چاق نمیشن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
ن گلم نمیگم ک تپلی نشونه سالمیه ولی میگم خیلی لاغر و ریز بنظر میاد همه میگن 😓 اره خور د و خوراک ...

عزیزم 😁

حرف مردم رو ول کن. دیگه سوخت و ساز بدنش اینطوره. مبادا بهش پودر اشتها آور بدی و باعث چاقیش تو نوجوانی بشی. پسر منم لاغر اندامه. من راضیم حقیقتش 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
عزیزم 😁 حرف مردم رو ول کن. دیگه سوخت و ساز بدنش اینطوره. مبادا بهش پودر اشتها آور بدی و باعث چاقیش ...

نه عزیزم اتفاقا اصلا اهل پودر و سرلاک و اینا نیستم 

همش غذای خونگی دادم و میدم و مثلا چیزای مقوی هم میدم 😁 ولی از استخوانی بودن در نمیاد

یه دوست دارم پسرش همسن پسرمه 17 کیلوعه ، حس‌میکنم تیکه میندازه حرصم درمیاد 

یه پسر دارم شاه نداره😍
نه عزیزم اتفاقا اصلا اهل پودر و سرلاک و اینا نیستم  همش غذای خونگی دادم و میدم و مثلا چیزای ...

دختر من ۲۶ماهشه غذاشم خوبه ولی رشدش کمه

دکتر هم بردم ازمایش هم گرفتن سالم بود

دارو هم تاثیری نداش

فکر کنم به خودم رفته میخواد یه دختر قدبلند لاغر بشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
اره منم میگم یکمی بیشتر بود وزنش عالی میشد ، اما نمیشه که زیادم میخوره 

همین که خداروشکر سالمه و تغذیش خوبه کافیه نگران نباش. دختر منم ریزه ولی فوق العاده بدغذاس متاسفانه کلافه شدم دیگه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

عزیزم خوبه که من دخترم داره 3سال کامل میشه یکماه پیش بردم دکتر کشید 12 کیلو بود چکاب کامل براش نوشت خداروشکر همه چیش خوب بود البته دخترمن به زور غذا میخوره به قول دکتر مادرا همیشه الکی حرص میخورند من کلی غصه میخورم شماهم نگران نباشید ان شاءالله که چیزیش نیست خدا براتون هم نگهش داره

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞