2777
2789
عنوان

سرکار رفتن با نی نی

160 بازدید | 20 پست

یه نظرسنجی ، هر کی کمک کنه ممنون میشم 🙏 نظرتون برام مهمه ،،،

به من یه شرایط کاری عالی پیشنهاد شده ، میشه گفت چیزی که مدتهاست انتظارشو میکشیدم ، اما متاسفانه ساعت کاری طولانی داره از ۷ صبح تا ۷ عصر ، آخر هفته ها هم بعضی روزاش اضافه کاری !!! 

شما بودین میرفتین سر همچین کاری و نی نی رو میسپردین به مامانتون ، یا خیر ؟ محمدطاهای منم تازه داره هجده ماهه میشه 😔

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مامان  بزرگ دلسوز و مهربونی باشه و بدون غر نگهش داره.،، اره چرا کنه نه

بلخره بخاطر اینده اون و خودمم باشه میرم.

خودمم مامانم میدونم بچت الان توی شیرین ترین دورانه

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
اگه مامان  بزرگ دلسوز و مهربونی باشه و بدون غر نگهش داره.،، اره چرا کنه نه بلخره بخاطر اینده ا ...

مامانم از من بهتر نگهش میداره 

ولی خودم وابستشم ...

همش شبا نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم 😔😔

مامانم از من بهتر نگهش میداره  ولی خودم وابستشم ... همش شبا نگاش میکنم عذاب وجدان میگیرم 😔😔

عذاب وجدان نگیر 

چه تو باشی چه نباشی بچت بزرگ‌میشه

تو میتونی اضافه کاری نمونی و بعد یه مدت شرایطت رو بگی تا حداقا تایم کاریتو کم کنن 

چون خودت منتظر این کار بودی پس حداقل یه مدت برو بعد ک فشار اومد بهت نرو.اینجوری حداقل حسرت ب دلت نمیمونه

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
عذاب وجدان نگیر  چه تو باشی چه نباشی بچت بزرگ‌میشه تو میتونی اضافه کاری نمونی و بعد یه مدت شر ...

آره واقعا اگه هم نرم یه حسرت همیشگی برام

به هیچ عنوان اضافه کارا حذف نمیشه ، میدونم

ممنون از راهنماییت 😘