2777
2789

یا طلاق رسمی یا عاطفی یا سازش همینا ب ذهنم میرسه

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ازخداشه طلاق بگیریم.ولی دخترم چی؟وضعیت الانم خیلی بده

چون دختر داری سخته یا باید همه چی و ب جون بخری و بسازی بااین زندگی چون مسئولیت دختر داشتن سنگینه یا جداشو مردونه تلاش کن برای خودت و دخترت بدون اینکه مردی رو وارد زندگیت کنی بخاطر دخترت

در کل آن شاءالله خدا به دلت آرامش بدا

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!
چون دختر داری سخته یا باید همه چی و ب جون بخری و بسازی بااین زندگی چون مسئولیت دختر داشتن سنگینه یا ...

نه بعدجداشدن نمیتونم حتی یه لحظه بچه روتحمل کنم .بااین وضع که هست بمونم خیلی دردناک تره تا جدابشم فقط به حرمت دخترم تحمل کردم تاالان دیگه امشب تمومش میکنم یا مرد زندگی بشه یا جدامیشم 

قربون دل مهربونت خدانکنه الهی اون دختره وشوهرمن به سزاشون برسن.الهی اگه باهمن امشب پلیس بگیرتشون لو ...

عزیزمی❤عزیزم ایشالا خدا کمکت میکنه میدونم خیلی دلت گرفته❤

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
نه بعدجداشدن نمیتونم حتی یه لحظه بچه روتحمل کنم .بااین وضع که هست بمونم خیلی دردناک تره تا جدابشم فق ...

وقتی تااین سن آدم نشده دیگه نمیشه

ولی...دخترتو رها نکن بی مادری برای یک دختر خیلی سخته

عزیزمی❤عزیزم ایشالا خدا کمکت میکنه میدونم خیلی دلت گرفته❤

انقدر دلم گرفته که نگو دلم میخاد یه مرد کنارم بود .هرشب جدامیخابه ده روزی یه بار نزدیکی داره اونم بی کیفیت 

انقدر دلم گرفته که نگو دلم میخاد یه مرد کنارم بود .هرشب جدامیخابه ده روزی یه بار نزدیکی داره اونم بی ...

میدونم واقعا خیلی سخته

خدا صبر بده بهت

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(: