2777
2789

میشه لطفا من رو راهنمایی کنید؟میخوام یکم تنوع بدم به غذاهای دخترم.دوست دارم با نون تست براش عصرانه درست کنم اما خیلی وارد نیستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو یه نون تست خامه بمال ومربایی مثل البالو اینا بریز بعد یه نون تست دیگه هم بزار روش وخوب فشار بده و برش بزن 2دوتا مثلث میشه

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

اسنک درست کن

یا پنیر بذار و گوشت چرخ کرده رو تفت بده با پیاز و... بعد بریز روی پنیر و نون تست 

با مرغ هم میشه این کارو کنی

یا نون رو تست کن بعد مربا بزن 

کره بادم زمینی و عسل با نون تست

نون رو باریک برش بزن و سرخ کن بعد با شکلات بده بخوره

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

اسنک

تست فرانسوی

پنیر گردو خیار گوجه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

ببین عزیزم ..وسط نون رو با ی قالب ( برا قشنگی میشه قالب قلب ستاره یا اگه نداشتین با ی لیوان ) خالی کنین بعد بذارین تو روغن داغ وبا حرارت ملایم و سریع اون قسمتی ک دراوردین رو با مواد کوکو سیب ( سیب زمینی پخته شده و تخمرغ و ادویه و... )  یا مواد کوکوسبزی پر کنین و در ماهیتابه رو ببندین تاسرخ بشه .وقتی سرخ شد اونورشو بذازین سرخ بشه .خیلیییی خوشکل وخوشمره میشه

سلام.شبتون بخیر.نه متاسفانه اما باید بخرم. بدون ساندویچ ساز نمیشه؟

میشه

توی تابه رژیمی یا اصن تابه چدن یا تفلن اسنک رو بذار بعد یه جسم سنگین مث اجر ک فویل کشیدی یا قوری استیل اب کن بذار روی نون ک سنگین باشه بعد برگردون طرف بعدیش رو گریل کن

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺