الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا پنیر بذار و گوشت چرخ کرده رو تفت بده با پیاز و... بعد بریز روی پنیر و نون تست
با مرغ هم میشه این کارو کنی
یا نون رو تست کن بعد مربا بزن
کره بادم زمینی و عسل با نون تست
نون رو باریک برش بزن و سرخ کن بعد با شکلات بده بخوره
این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچعنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺
ببین عزیزم ..وسط نون رو با ی قالب ( برا قشنگی میشه قالب قلب ستاره یا اگه نداشتین با ی لیوان ) خالی کنین بعد بذارین تو روغن داغ وبا حرارت ملایم و سریع اون قسمتی ک دراوردین رو با مواد کوکو سیب ( سیب زمینی پخته شده و تخمرغ و ادویه و... ) یا مواد کوکوسبزی پر کنین و در ماهیتابه رو ببندین تاسرخ بشه .وقتی سرخ شد اونورشو بذازین سرخ بشه .خیلیییی خوشکل وخوشمره میشه
سلام.شبتون بخیر.نه متاسفانه اما باید بخرم. بدون ساندویچ ساز نمیشه؟
میشه
توی تابه رژیمی یا اصن تابه چدن یا تفلن اسنک رو بذار بعد یه جسم سنگین مث اجر ک فویل کشیدی یا قوری استیل اب کن بذار روی نون ک سنگین باشه بعد برگردون طرف بعدیش رو گریل کن
این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچعنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺