2777
2789
عنوان

بتای ۱۷۵😭😭😭 و دیده نشدن ساک

840 بازدید | 34 پست

سلام... از تاریخ پریودیم باید ۵ هفته باشم... دوشنبه همین هفته بی بی زدم مثبت شد همونروز آزمایش دادم بتا ۱۷۵ بود امروز رفتم دکتر هیچ ساک حاملگی دیده نشد البته با سونو شکمی و گفت فردا دوباره آزمایش خون رو تکرار کنم اگر تیتر بتا ۴۰۰ شد روند طبیعیه....

کیا مثل من بودن؟؟😔😔😔 خیلی نگرانم خارج رحمی نباشه یوقت

صبر کن زودهههه بتا باید به۲۰۰۰،۳۰۰۰برسه که ساک دیده بشه چرا انقدر عجله داری. خواهشا الکی سونو نرو، یه آزمایش بده تمام. بعدم ۸هفته برو صدای قلبشو گوش کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم پنج هفته برای دیدن ساک کمی زوده 

معمولا۶ هفته میرن سونو

ازطرفی تیتر بتا هر۴۸ ساعت اوایل بارداری دوبرابر میشه

و برای پنج هفته تیتربتا۱۷۵ خیلی بنظرم پایینه

شایدهم هفته رو اشتباه محاسبه کردین

صبر کن زودهههه بتا باید به۲۰۰۰،۳۰۰۰برسه که ساک دیده بشه چرا انقدر عجله داری. خواهشا الکی سونو نرو، ی ...

الانم دکتر گفت فردا آز رو تکرار کن اگر دوبرابر شده بود دو هفته دیگه بیا

عریزم پنج هفته برای دیدن ساک کمی زوده  معمولا۶ هفته میرن سونو ازطرفی تیتر بتا هر۴۸ ساعت اوایل ...

از همین نگرانم ک ۵ هفته خیلی پایینه البته سر بچه اولمم ۴ هفته ۲۴۸ بود بتام اما این چون کمتر بوده یکم نگرانم

عزیزم برای دیده شدن ساک بارداری بتا باید بالای ۱۵۰۰ باشه زود رفتی انشالله چند وقت دیگه برو همه چی خوب پیش میره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الانم دکتر گفت فردا آز رو تکرار کن اگر دوبرابر شده بود دو هفته دیگه بیا

دقیقا منم همینجور شده بودم عین تو. تو تاپیک های اولم ببین. تازه من۷۸۰بود دیده نشد. آزمایش دادم شده بود۳۸۰۰. دیگه نرفتم سونو تا۸هفته. ولش کن این دکترا فقط استرس میدن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤