2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی ی سوزن خیاطی بزاره داخل داخل ادرار ناشتا بعد 24ساعت بشوره خشک کنه باسوزن نو مقایسه کنه سیاه بشه تغییرکنه دختره وگرنه پسره

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
متوجه نشدم 🤔🤔🤔🤔

جنین 12 هفته ای ،کوچیکه. ولی دست و پای خیلی کوچیک دیده میشه. باید دقت کنی. یک روش یاد میدم قطعیه ،مال مامانمه 😁 به دوستت بگو ،صبح که از خواب بیدار شد ،از جاش بلند نشه ،به پشت بخوابه،پاهاش رو جمع کنه (مثل عدد ۸. یعنی زانوهایش بالا باشه ).  با دستش زیر شکمش رو لمس کنه. یک غده اندازه ی نخود اگه لمس کرد ،یعنی پسره. اگه لمس نکرد یعنی دختره

جنین 12 هفته ای ،کوچیکه. ولی دست و پای خیلی کوچیک دیده میشه. باید دقت کنی. یک روش یاد میدم قطعیه ،ما ...

ن بابا اول گفتن پسره الان گفتم دختره آخه خیییییلی شبیه پسر نیست؟؟!؟ 

اون کاری که گفتم ،انجام بده. دقیقه. من خودم هم چیزی نفهمیدم. عکس های بچه های خودم کامل بود  این فقط یه کله اس !!

وای از دست شما !!!!! ۱۳ هفته دکتره یه خبطی کرده احتمال پسر داره ، عزیزم از ۱۵ هفته آلت پسر تابلوعههههه وقتی از این هفته بگذره و حتی احتمال کم به دختر بدن بااازم ۱۰۰ در ۱۰۰ دختره،سونوی خودت هست