manmani مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 343 عنوان از کجا بفهمیم کسی دعا خور یا چیز خور شده؟ 75 بازدید | 4 پست دوستان چطور باید مطمئن شیم؟خواهر همسرم خیلی مشکوکه کسی رو میشناسید کمک کنه؟ 1400/08/12 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4658 جایی برین که سرکتاب براتون بگیرن از قران.به هرکسی نمیشه اعتماد کرد از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4366 سوره بقره گوش کناگه حالت بد شد، عصبانی شدی کنترلتو از دست دادییا کلا از حالت عادی درومدی یعنی بلایی سرت اوردنسوره بقره باطل السحره، روزای اول آدم دیوونه میشهاما روزای بعد مایه آرامشت میشهازش لذت میبری حالتو خوب میکنه یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
goli_66 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 4366 دنبال دعا نویس و... نرید، در واقع اونا از چاله درت میارن و میندازن تو چاهفقط به خدا و قرآنش پناه ببرید یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4204 سلام عزیزم من یه سوال داشتم ازتون در مورد عملی که قبلا انجام دادین چند سال پیش اگه پیاممو دیدین لطفا جواب بدین 🙏 دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝