2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث میشه یه دختر۲۱ ساله بیاد خونه یه مردمتاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مملکتمون رو نگا . نه کرونا میره نه بارون میاد جوون بیکار خیانت طلاق    

همشومیدونم،ولی دلم نمیخوادبادیدمنفی نگاه کنم وناامیدی تزریق کنم

نــه عمـــرخضربمانـــد🌼نــه مـُـلـــك اسکنـــدر....
من دیدم زن متاهل از شوهرش قهر کرده اومده خونه دوست پسرش ی هفته مونده اونم زنش انداخته بیرون . اینجا ...

من اصلا توشوکم واقعاازبرخورد مامورها انکار من اضافی بودم اونحا ب من گفتن شماوایسا توحیاط باهاشون حرف زدن عین دوتاکفترعاشق اومدن کلانتری همش پچ پچ درگوش هم یه صورت جلسه نوشتن وبهم گفتن امروز قاضی نیست بروشنبه بیاشکایت کن اوناهم رفتن بردتش خونه مادرشوهرم پنج روزباهم بودن تازه شکایت من  ده روزه میگن ببراین اتاق اون اتاق اخرم گفتن ممکنه نتونی ثابت کنی رابطشون نانشروعه ممکنه صیغه نامه بیاره وبرگرده ازت شکایت کنه 

معمولاخونواده ی درست حسابی ندارن اینا...مهم ترازهمه حیا همسرت پولداره؟

دقیقا اکثرا خانواده درستی ندارن 

من ی دخترو میشناسم با پسری دوس بوده ک زن داشته این دختر مادرش ۳ بار جدا شده پدرشم معتاد ولشون کرده مادرش با مردای متاهل سن بالا رابطه داره 

واقعا از همچین خانواده های داغونی این دخترها هم برمیاد

من فکرمیکردم الان بادستبند میبرنشون بازداشتش میکنن تف میکنن توروشون مرتیکه درخواست تمکینم داده صبرنکرده لااقل دادکاه تمکین شروع شه حکم ازدواج بگیره ببعد بره پی عشق وحال

من اصلا توشوکم واقعاازبرخورد مامورها انکار من اضافی بودم اونحا ب من گفتن شماوایسا توحیاط باهاشون حرف ...

دختر مجرد نمیتونه با مرد متاهل صیغه کنه غیر قانونی . پس شکایتت ادامه بده تا به چیز خوردن بیفته . 

دقیقا اکثرا خانواده درستی ندارن  من ی دخترو میشناسم با پسری دوس بوده ک زن داشته این دختر مادرش ...

بله...زیاددیدم ازاین مواردریشه یابی میکنیم میرسیم ب خانواده،،کمبود....

چ ربطی ب مملت داره آخه؟؟یکی پی معذرت میخوام هرزگیه یکی بچه بازی مملت چیکارکنه اخه

ربطش اینه که بهشون نگفتن بالاچشمتون ابرو دادگاهم رفتم دستم ب جایی بندنشد انگار همه سکوت میگردن همشونم مردن گفتن ازمامیشنوی پیگیری نکن ب جایی نمیرسی قاضی سخت نمیگیره و ...

دختر مجرد نمیتونه با مرد متاهل صیغه کنه غیر قانونی . پس شکایتت ادامه بده تا به چیز خوردن بیفته .&nbs ...

گفت ک خودمون شفاهی خوندیم بعدم گفتم پدربزرگش اومد بااجازه اون صیغه محضریش کردم 

ربطش اینه که بهشون نگفتن بالاچشمتون ابرو دادگاهم رفتم دستم ب جایی بندنشد انگار همه سکوت میگردن همشون ...

نه منظورم پیام یه دوست دیگه بود....

پیگیری کن ولی کاش قبلش بادخترت میرفتی یه حال اساسی ازاون دختره میگرفتی