2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث میشه یه دختر۲۱ ساله بیاد خونه یه مردمتاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست
من فکرمیکردم الان بادستبند میبرنشون بازداشتش میکنن تف میکنن توروشون مرتیکه درخواست تمکینم داده صبرنک ...

خاک بر سر قانونمون

اینا اگه با چشم خودشون رابطشونو هم ببینن چیزی نمیگن

خدا جوابشونو بده ان شاءالله

ارزش نداره خودتو ناراحت کنی

خوبه ماشینم به اسم خودته بردار با دخترا زندگی کن

⚘خدایا شکرت❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک بر سر قانونمون اینا اگه با چشم خودشون رابطشونو هم ببینن چیزی نمیگن خدا جوابشونو بده ان شاءالله ...

ماشبنم برام شکایت خیانت درامانت زده وکالت بلاعزل داشتم بردن پلاک زدم ب اسمم ولی رفته شکایت زده

واس داداشمم دوتاشکایت زده یکی تهدید ب قتل یکیم ورودبه عنف

گفت ک خودمون شفاهی خوندیم بعدم گفتم پدربزرگش اومد بااجازه اون صیغه محضریش کردم 

شفاهی که قبول نیست . طبق قانون دختر اگه مجرده نمیتونی به عقد موقت مرد متاهل در بیاد . مگر اینکه هر دو مجرد باشه.  پدر بزرگشم رضایت بده باز نمیشه. هر چند داره همه رو دروغ میگه . 

شاید بهش از دروغ گفته ک پولدار هست بعضی دخترا زود گول میخورن

خاک برسر چنین دخترایی که خودشونو می فروشن

یکی ۱۸ سالش بود اومد زن دوم برادرشوهر پوددارم شد فرتی هم بچه دار شد

پنهونی عقد کردن..همه چی به نفع مرداست متاسفانه 

⚘خدایا شکرت❣
یعنی شفاهی خووندنش غیرقانونیه؟؟

اره اصلا قبول نیست . حتی بزن اینترنت خودت بخون . شرط و شروط صیغه رو بخون .  بگو خودش منو انداخته بیرون من نرفتم . منو انداخته بیرون ی زن خیابونی رو اورده

اینا دنبال پولن ..... وگرنه پسر هم سن سال یا حتی کمی بزرگتر ولی مجرد براشون ریخته اما مردای سن ...

می  دونی چرا چون می دونن دختره کوچیکه عقل نداره راحت بکارتش رو میزاره اختیارش 

مرتیکه گفت بردمش دکتر باکرست

محاله مردی خودش وهوسش رو نگه داره صدرصداون یا از اول باکره نبوده یا هم شوهرت بکارتش رو زده خرش کنه که بگه تو مال من شدی بااین حرف ها اون دختر روخرکنه بعد هفت هشت ماه سواستفاده بنداز سطل آشغال بده دنباله یه طعمه دیگه