2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث میشه یه دختر۲۱ ساله بیاد خونه یه مردمتاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرزگی شاخ و دم نداره ک همینه

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دلیلش بی ارزش بودن اون دختره اون دختر معادل یک حیوونه که فقط به ارضای خواسته های مادیش فکر میکنه

تازه شوهرم عین بادیگارد وایساده بود جلودراتاق خواب نمیزاشت برم تو دختره هم سرشو کشیده بود وم۲لا خواب بود تواون همه سروصدا  بعد شوهرم ب من میگفتی تورفتی تو دوماه پیش منوول کردی ورفتی ب تومربوط نیست این کیه اونروزم اومده تودادکاه پرروپروو میگه خودمون شفاهی صیغه خونده بودیم بعدم پدرش فوت شده زنگ زدم پدربزگش اومده رفتیم محضر بردمش دکترزنان گواهی بکارت هم گرفتم 

بله درسته اما اینقدر دیدم این دخترایی ک هرزه و دله تشریف دارن و زندگی خراب میکنن...

اینا دنبال پولن .....

وگرنه پسر هم سن سال یا حتی کمی بزرگتر ولی مجرد براشون ریخته

اما مردای سن بالا برا دخترای سن پایین زیادتر خرج میکنن 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
شاید شوهرت گفته زنمو طلاق دادم اون خبر نداره هنوز طلاق نگرفتی

بازم دلیل نمیشه ورود بزنه پیش ی مرد متاهل اصلا ارتباط داشته باشع

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚

من دیدم زن متاهل از شوهرش قهر کرده اومده خونه دوست پسرش ی هفته مونده اونم زنش انداخته بیرون . اینجا ایران کشور اسلامی ولی هر چی به ذهنت هم نمیرسه تو واقعیت اتفاق داره میفته 

اینا دنبال پولن ..... وگرنه پسر هم سن سال یا حتی کمی بزرگتر ولی مجرد براشون ریخته اما مردای سن ...

والا من با چشم خودم دیدم دختره پول داد به پسری ک ۵ساااال از خودش کوچیک تره بخاطر اینکه یک شب باهاش بخوابه

اینا دنبال پولن ..... وگرنه پسر هم سن سال یا حتی کمی بزرگتر ولی مجرد براشون ریخته اما مردای سن ...

پولش کجا بود اخه هشتش گرونهشه ماشینش ب اسم منه خونه رهنه ب اسم منه  حقوقش بابت مهریه بستم  کلا ماهی دونیم براش میمونه