2777
2789
عنوان

بزرگترای بی ادب فامیل

224 بازدید | 12 پست

سلام عزیزای دلم .بچها با فامیلای بزرگتر بی ادب فامیل چ رفتاری کنیم ? میشه محترمانه و دندون شکن جواب داد طوری که توپ تو زمین ما نباشه ?یا محترمانه و دندون شکن بودن باهم جور در نمیاد? مرسی عزیزای دلم ک لطف میکنید و جوابمو میدین

میشه 😁✌🏻

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم شما تجربشو داشتی?

اره متاسفانه

هم بی ادبن

هم بیشعور

و هم فضول😩😩

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
چکارشون میکنی?

تا یه جایی نمیشنوم حرفاشونو

بعضیارم فقط با لبخند جواب میدم

حرف بی ربطم با کنایه و محترمانه جواب میدم معمولا