2777
2789

من هفته ۱۲ م و اولا بوی غذاها حالمو بد میکرد و ببخشید کلی بالا میاورم😪 حالام که یه کوچولو معده ام خالی میشه صفرامو بالا میارم. هر لحظه باید دهنم کار کنه ولی دیگه چی بخورم اخه. خسته شدم. وزنمم با این اوضاع هی میاد پایین. ۶۳ بودم قبل بارداری الان شدم ۵۹😒😒

بیسکویت و کوکی و ... میخورم باز فرقی نمیکنه باید یه چیز مفصل بخورم. وقتیم غذا میخورم دو سه قاشق که میخورم کافی میشه برام. کاش مامانم نزدیکم بود زود زود غذا میاورد برام😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته 17هستم واصلا اشتها ندارم قبل بارداری 63بودم الان شدم 56کیلو دکترم گفت همینطور پیش بری ...

بارداری چقد سخت بود نمیدونستیم. یکی اشتها نداره یکی انقد اشتها داره که دیگه چیززی برا خوردن پیدا نمیکنه. جنسیت رو میدونی؟

وای عزیزم من تا الان دوکیلو اضاف کردم ازبس میخورمو گشنم میشه حالت تهوع ندارم اخه

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
بارداری چقد سخت بود نمیدونستیم. یکی اشتها نداره یکی انقد اشتها داره که دیگه چیززی برا خوردن پیدا نمی ...

نه هون هفته میخام برم سونو من این سومی هست و خداخواسته بود وگرنه سراون دوتا اصلااینطورنبودم

نه هون هفته میخام برم سونو من این سومی هست و خداخواسته بود وگرنه سراون دوتا اصلااینطورنبودم

حالت تهوع اگه نداری بزور بخور .دیگه چاره ای نیس بخاطر بچه .خدا حفظشون کنه