2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای تو دیوونه ایا

برو بابا خوش بگذرون

همین بچه ها دوروز دیگع بزرگ میشن فقط با دوستاشون مسافرت میرن با شما تا سر کوچه هم نمیان

شما برعکس مایین ب خدا

من میگم بچه هارو نبریم شوهرم میگه بدون بچه عمرا🥴🥴

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

خب بچه که بیشتر از تو به تفریح نیاز داره  دلیلش چیه بذاری خونه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

شوهر منم دیروز قهر کرده اصلا برام‌مهم نیست زدم بلاکش کردم اصلا بود ونبودش مهم نیست خدا ذلیلش کنه بی مسئولیت و بی شخصیت و احمق بدرد نخور ازش بدم میاد صدبار گفتم ازت بدم میاد. اونم گفت منم متنفرم ازت پارسال ی مانتو برام گرفته انقد خسیسه دلش نمیاد برام لباس بگیره دلم ب چی خوش باشه خدامرگمو برسونه آمین😔

واقعا بی منطق هستن 

من همسرم چند روز پیش گفت بیا این سریالو بیینیم منم پ ر ی بودم اصلا خال حوصله نداشتم هی گفت گفتم چقدر گیری میگم کمرم درد میکنه 

اومد کلی چیز گفت بعد هم رفت اونور خوابید فرداش زنک زد اشتی کنه دلم پر بود ازش اشتی نکردم ی حرفایی گفت که فک میکنم فقط اشکم در میاد که چجوری حرفاشوفراموش کنم تا الانم قهره منم قهرم ...بخدا موندم خدا هدفش چی بوده از خلقت این نر دوپا بی منطق زبون نفهم 😔😔🥺🥺🥺

خب بذار پیش مامانت برو کیف کن چرا اینقدر سخت میگیری خودتم یه استراحتی میکنی

دلم نمیاد تا حالا تنهاش نذاشتم فقط همون پنج صب که بیمارستان بودم دو شب هم بخاطر زایمان دومم بعدشم خیلی بازیگوشه میترسم بزارم باز یکی دعواش کنه بخاطر شلوغیش

چه خوبه ک میزارین شوه تون مجردی سفر بره اگه من جات بودم دیشب سرش با ساطور از تنش جدا میکردم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

واقعا بی منطق هستن  من همسرم چند روز پیش گفت بیا این سریالو بیینیم منم پ ر ی بودم اصلا خال حوص ...

من هیچ مشکلی نداشتم باهاش خداییش اخلاقش خوبه ولی امروز اینجوری شده چون دوستاش بچه ندارن میگه ماهم یکی رو ببریم نظرش رو دوتاشون بود من جبهه گرفتم نگفت کوچیکه رو هم بزاریم

من هیچ مشکلی نداشتم باهاش خداییش اخلاقش خوبه ولی امروز اینجوری شده چون دوستاش بچه ندارن میگه ماهم یک ...

من جات بودم هردورو میذاشتم میرفتم والا

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

چه خوبه ک میزارین شوه تون مجردی سفر بره اگه من جات بودم دیشب سرش با ساطور از تنش جدا میکردم

نه بابا شوهر من زیاد میره کربلا رفته سه سال پیش با داداشاش ارمنستان ترکیه هم رفتن واسه تفریح