2777
2789
عنوان

تولد و هدیه

286 بازدید | 46 پست

۲۰ آبان تولد نامزدمه

با ۷۰۰_۸۰۰ تومن چی میتونم بخرم واسه ؟ 😭

اون همش هدیه های گرون میخره

فک کنم بد ضایع شم و هرچی بخرم خوشش نیاد 

چندین بار بهش گفتم من اصلا مهم نیست واسم که هدیه اینا بگیری واسم ( گفتم که نگیره - اخه من شرمنده میشم وقتی چیز خوبی نتونم بگیرم )

چیکار کنم دوستان

راهنماییم کنید لطفااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ری اکشن خوبی نشون نده چی ؟ استرس گرفتم اصلا

اون دیگه بسته به شعورشه دیگه،چن سالشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

وای منم مث خر تو گب گیر کردم ترسمم اینه این یهو تولد بزرگ نگیره کلا میگه کادو نگیر ولی نمیشه خودمم تاپیک زده بودم مارکا مختلف ادکلن تا حد 500تومن بچه ها معرفی کرد با یه ست لباس ورزشی  دارم سرهمش میارم 😅🖐 توام همینکارو کن یا ست کیف چرمم خوبه دستبندای چرم که روش با طلا مینویسنم گرم پایین میتونی یه چی سرهم کنی 

تا حالا پول نگرفتم ازش خوشم نمیاد خودم کار میکردم چند ماهه بیکار شدم این بلا سرم اومده نمیخوام ا ...

ادکلن بخر دینا پرفیوم strong private

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ادکلن بخر دینا پرفیوم strong private

دیجی داره