2777
2789
عنوان

گوشیم چشه؟

299 بازدید | 33 پست

صفحه گوشیم هی خاموش میشه حتی در حالی که دارم کار میکنم اینم بگم که گوشیم مشکلی نداشته یهو اینجوری شد

به شارژ و باتری اصلا ربطی نداره

بعد این صفحه خاموش کردن و راه اندازی مجدد هی میاد رو صفحه حتی در حالی که دارم کار میکنم

چیکار کنم؟ گوشیم سامسونگه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

نگووو من گوشیمو دوروزه گرفتم اینجوری میشههههه چراااا

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگووو من گوشیمو دوروزه گرفتم اینجوری میشههههه چراااا

نمیدونم

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

مال من ی بار اینطوری شد آخرش دیگ روشن نشد بردم تعمیر گفتن پاورش سوخته عوض کردن درست شد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
فک کنم باطریش خراب شده

خراب شدن باتری دیگه چه نشونه هایی داره؟

دوحالت داره،یا ویروس گرفته،یا هارده گوشیت داره میسوزه اگه برنامه ی سنگین یا بازیه سنگین ریخته باشی باعث میشه هارد بسوزه، برا منم همین بود هرجا رفتم نفهمیدن چشه آخرم هاردش سوخت گوشیم افتاد گوشه خونه ، تازه برامن وقتی خاموش میکرد گاهی وقتا از توش صدایه اتصالیه سیم میومد یه چیزی تو این مایه ها

مال من ی بار اینطوری شد آخرش دیگ روشن نشد بردم تعمیر گفتن پاورش سوخته عوض کردن درست شد

آره اتفاقا پاورش هم مشکل داره کار نمیکنه

پس مشکل اینه ممنون

البته گوشی شما شاید ویروس گرفته باید فلشش کنی.

وای نه اطلاعاتشو میخوام

دوحالت داره،یا ویروس گرفته،یا هارده گوشیت داره میسوزه اگه برنامه ی سنگین یا بازیه سنگین ریخته باشی ب ...

چه برنامه هایی مثلا؟

چیز خاصی نیست برنامه های عادیه

مال منم همینجوری بود مشکل از لانچرش بود باید به روز رسانیش میکردم

چجوری میشه به روز رسانیش کرد؟

چه برنامه هایی مثلا؟ چیز خاصی نیست برنامه های عادیه

فقط برنامه نیست بر اثر ضربه هم این اتفاق میوفته البته این تجربه ی خودم بود ، برنامه هم منظورم بازیایه سنگینه مثله کالاف دیوتی و زولاعو کلشو براولو این حرفا