2777
2789

لطفا تا آخر بخونید همش و ی جاگفتم معطل نشید

من س ساله با یکیم خیلی همو دوس داشتیم همش بهش میگفتم برو سرکار تا اینک رفت تو قنادی کنار داییش ک استاد کاره مشغول شد بعد ی مدت اون قنادی صاحبش ورشکست شد ی مدت سرکار نرفت الان چند ماهه ک کارشون و شروع کردن اما تو خونه سفارش میگیرن امشب اومد گفت میخام اینستا نصب کنم بعد ممکنه دختر بیاد سوال کنه آموزش بگیره شاگردم بشه یا کامنت بزاره یا دایرکت بیاد باید تحمل کنی دعوا درس نکنی گفتم باشه پیجتو بده گفت شخصیه فلان بمان گفتم مگ نمیگی راجب کاره پس بده گفت نمیدم اما ممکنه سوالاشون تموم شه بازم بیان بپرسن همش در روز شبی یک ساعت برام وقت میزاره اینستا هم اضافه بشه اون ی ساعت یک دیقم نمیشه الان من چیکار کنم توان کنار اومدن ندارم گفت فکراتو کن اگ نمیتونی وقتتو تلف نکن من نمیخام مانعم بشی فکراتو عوض کن مگ دهاتی گفتم آره دهاتیم بی فرهنگم اما نمیتونم کنار بیام چون تو همین طوری عاشق من شدی اون موقعم گفتی نمیخام با کسی باشم حرف زدناتون میشه عشقم و عزیزم تهش 😭😭😭😭😭😭چیکار کنم چ جوابی بش بدم جواب میخاد

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فانوسن داری جدی میگی??😑

چطور مگ؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
والا دهاتیا الان خیلی از ما باکلاس ترن بخدا کاش من توی دهات بودم مثل اونا پولدار بودم بهش بگو بچه شه ...

انگار دهاتی بودن ب ایناس اگ ب ایناس ترجیح میدم ی دهاتی تیره فکر باشم تا ی با کلاس اوپن

ببخشیدا ولی خودتو الافش نکن

با کسی باش که کار دزست حسابی داشته باشه

اینقدر پرو  وحاضرجواب نباشه 

انگار فکر کرده کیه 

ی کاری نکن ی عمر پشیمون بشی از انتخابت

بیشتر از این وقتتو هدرش نده الان سختی بکشی برای فراموشیش بهتر تا بعدا روزی هزار بگی غلط کردم

هیچی ولش کن بخادت میاد سمتت

این ی آدم خره ک ب شدت جدیه حتی بم گفت گریه نکن ک هیچی درست نمیشه

همه چیز خیلی واضحه عزیزم . این اولا.

درثانی ، یجوریییی پیشرفت کن ک ب گرد پات هم نرسه و بدونه کی مانع کی بوده ! 

دیگه اینکه میخوای چ کنی، تصمیمش با خودت

خوشببخت باشی

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
واقن سر ی برنامع بحث کردین??باو اصلن خودت جوابگو دایرکتا باش راحت

خب کامل نخوندی دیگ گفتم پیجتو بده نداد

همه چیز خیلی واضحه عزیزم . این اولا. درثانی ، یجوریییی پیشرفت کن ک ب گرد پات هم نرسه و بدونه کی مان ...

اخه چیکار کنم همش ب در بسته میخورم