2777
2789
عنوان

روابط دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 48 پست
نه گلم شهرام و بهرام خیلی برامون مهمه😂😂

خب پس حواستو جمع كن

بكارت مهم نيست بهردليلي اگه عقدتون بهم بخوره اون احساس حماقت و سادگي و بي خرديه بعدشه ك ازارت ميده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توودوران عقد اصلا شوهرم بهم دست نزد همش درحد بوس وبغل واینا ....البته ما کوردیم شاید فرهنگ هاباهم فرق داشته باشه ....هیچ وقت خونه همدیگه نمیخوابیدیم ورابطه ماکوردا فقط شب عروسی شروع میشه.....وتوو دوران عقد نمیگیم زنو شوهر میگیم نامزد....مخالفا ریپ نزنن 

من توودوران عقد اصلا شوهرم بهم دست نزد همش درحد بوس وبغل واینا ....البته ما کوردیم شاید فرهنگ هاباهم ...

عه نامزد منم کُرده 😍

چه عوضیه این پسر بهم میگفت ما کُردا  این چیزا برامون مهم نیستی 😂😂😂 

وااااااای😂😂😂😂کوردکجاست؟البته فضولی نباشه😀

یه سوال کُرد ها رسم ندارن قبل از عقد دختر رو ببرن معاینه 

من از نامزدم پرسیدم گفت ما نداریم همه اینجورین یا فقط اینا اینطورین؟ 

راستش رسم داریم ....اصلا این پسره کورده؟😳😳😳😳

مامانم بهشون گفت که رسم دارن یا ندارن گفتن ما نداریم اگر خودتون دوست دارید برین وگرنه ما به شما اعتماد داریم 

برای خودمم عجیب بود

نمیدونم والا ..... ببخشید این سوالو میپرسم تا الان بجز بغل وبوس درخواست دیگه ایی ازتون نداشتن؟

نه اصلا 

بوس بغل هم کرم از خودم بود 😂

ما تقریبا 20 سالی هست که همدیگه رو میشناسیم و رفت و آمد داریم تقریبا یه 4 سالی هست که رابطمون جدی شده اوایلش فقط دست همو می‌گرفتیم تقریبا یه 2 سالی هست که بوس و بغل هم وارد کار کردیم ولی تا حالا هیچ در خواست بدی نداشته 

خیلی خوبه ،ما کوردسقز هستیم شاید فرهنگامون با کرمانشاهی ها متفاوت باشه...طرف ما یه هفته قبل عروسی ،عروسو میبرن برای معاینه...بعد خیلییییی حساسن که توو دوران عقد باهم رابطه داشته باشن باید خودمونو سفت بگیریم تانیفتیم🤭🤭🤭🤭🤭😅😅😅😅😂😂😂😂😂