الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من توودوران عقد اصلا شوهرم بهم دست نزد همش درحد بوس وبغل واینا ....البته ما کوردیم شاید فرهنگ هاباهم فرق داشته باشه ....هیچ وقت خونه همدیگه نمیخوابیدیم ورابطه ماکوردا فقط شب عروسی شروع میشه.....وتوو دوران عقد نمیگیم زنو شوهر میگیم نامزد....مخالفا ریپ نزنن
نمیدونم والا ..... ببخشید این سوالو میپرسم تا الان بجز بغل وبوس درخواست دیگه ایی ازتون نداشتن؟
نه اصلا
بوس بغل هم کرم از خودم بود 😂
ما تقریبا 20 سالی هست که همدیگه رو میشناسیم و رفت و آمد داریم تقریبا یه 4 سالی هست که رابطمون جدی شده اوایلش فقط دست همو میگرفتیم تقریبا یه 2 سالی هست که بوس و بغل هم وارد کار کردیم ولی تا حالا هیچ در خواست بدی نداشته
خیلی خوبه ،ما کوردسقز هستیم شاید فرهنگامون با کرمانشاهی ها متفاوت باشه...طرف ما یه هفته قبل عروسی ،عروسو میبرن برای معاینه...بعد خیلییییی حساسن که توو دوران عقد باهم رابطه داشته باشن باید خودمونو سفت بگیریم تانیفتیم🤭🤭🤭🤭🤭😅😅😅😅😂😂😂😂😂