2777
2789

چرا معلمی خوبه؟ینی دختر نمیتونه دکتر بشه؟من امسال فرهنگیان تموم کردم و مدیر یه مدرسه ی روستایی شدم ینی به مرز خودکشی رسیدم الان انقدر فشار رومه و علاقه ندارم ، و اداره هم انگار ارث باباشو ازم طلب کاره تعداد دانش آموزای ما زیاده اما مدرسه مون مستخدم نمیده، امروز با اداره دعوا کردم چون یکماهه خودم مدرسه رو تمیز میکنم و .... گفتم ازین به بعد مدرسه رو آشغال برداره دیگه کار ندارم در شرح وظایفم نیست، دوسه تا از خدا بی خبر زیر باد کولر نشستن جاهایی که دوست دارن مستخدم دادن والا سه چهار تومن حقوق میدن فکررمیکنن چه خبره یا من زیردستشونم، ازین شغل متنفرم اما اونموقع انقدر گفتن خوبه خوبه رفتم، خاک تو سرم کاش نمیرفتم افسردگی گرفتم همین یک ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما علاقه نداشتی نباید میرفتی 

این دلیل نمیشه بگیم کلا بده

تو این دوره و زمونه که کار پیدا نمیشه 

خیلی هم عالیه 

امروز سر کلاس ارشد 4 تا از همکلاسیهای من که همه 24و25 بودن معلم شدن از همین مهر ماه، ترم قبل از فارغ‌التحصیل شدن

حالا من با 31 سال سن و یه دکترا (دارم یه رشته دیگه میخونم ارشد) استاد دانشگاه م بدون استخدامی 

کار من فقط وجه احتماعی داره، پول هیچ

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

شما بی علاقه رفتی وگرنه الان اینقدر لیسانسه هستن که در به در دنبال کارن و حاضرن جای شما باشن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
علاقه که خیلی شرطه  ولی منم به خاطر حقوق کمش اصلا انتخاب نکردم این رشته رو.بقیه رشته هام که تع ...

به خدا خانه داری خیلی بهتره، ۴ تومن حقوق میگیرم یک و نیم تومنش میره برای رفت آمد و خونه که مجبور شدم بگیرم  

خیلی سخت میگیرین ...میگذره این روزا ...البته مدیریت سختی های خودشو داره ...از خود بچه ها نمیتونین برای تمیز کاری استفاده کنین؟

اگر هفته ای یه روز مستخدم بیارین از بیرون چطور ؟ آیا مدرسه بودجه شو داره؟