2777
2789
عنوان

التماستون میکنم الکی الکی دخترهارو به فرهنگیان تشویق نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست
به خدا خانه داری خیلی بهتره، ۴ تومن حقوق میگیرم یک و نیم تومنش میره برای رفت آمد و خونه که مجبور شدم ...

واقعا اداره شما اشتباه کرده کسی مثل شما که نه تجربه داره نه صلاحیت مدیر کرده

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها رو گروه بندی کن

برای تمیز کردن مدرسه

والا من بچم مدرسه غیر انتفاعی میره تو تهرانم هستیم

ماهی یک روز نظافت مدرسه با بچه هاست

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
خیلی سخت میگیرین ...میگذره این روزا ...البته مدیریت سختی های خودشو داره ...از خود بچه ها نمیتونین بر ...

آخه بخدا مدیریت انقدر سامانه بازی و ... داره چون معاون هم ندارم، هم معاونم هم مدیر،  یا باید اونارو بذارم کنار بچه هارو مجبور کنم تمیز کنن یا برعکس، دیگه بچه نمیتونه سرویش بهداشتی بشوره

بچه ها رو گروه بندی کن برای تمیز کردن مدرسه والا من بچم مدرسه غیر انتفاعی میره تو تهرانم هستیم ما ...

هفته ای یک روز هم خیلی خوبه بچه ها کمک کنن ولی هر روز نمیکنن، بعدم سرویس بهداشتی و ....اولیا هم اعتراض میکنه که چرا بچه باید کار کنه 

ن آخ انگار قراره ک هر کی از جاش بلند میشه دکتر بشه  دکتر تو یه کشور دیگه اصلا ب چشم نمیان ایرا ...

واقعا تو همه شغلا میشه پیشرفت کرد

💖مَن لی غَیرُک حسین (ع) 💖                                     
آخه بخدا مدیریت انقدر سامانه بازی و ... داره چون معاون هم ندارم، هم معاونم هم مدیر،  یا باید او ...

الآن من هم آموزگارم و مدرسه مون شرایط مدرسه شما رو داره ...مستخدم و معاون بهمون تعلق نگرفته ‌.‌..مدرسه مونم حدود 100 نفر دانش آموز داره ...

اما به کمک بچه ها حیاط رو جارو میزنیم و تمیز کاری میکنیم ...سرویس ها رو هم هفته ای یه بار مادر یکی از دانش آموزان میان تمیز میکنن و یه مبلغی رو دریافت می کنن...

دیگه چاره ای نیس عزیزم ...از خودتون شروع کنید از ادارات آبی گرم نمیشه 

رشته هاتم بگو اگه دوست داری

قبلی علوم تربیتی بود

الان دارم روانشناسی تربیتی میخونم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐