2777
2789
عنوان

اومدم خونه دوستم بهم توجه نمیکنه😐

1155 بازدید | 39 پست

کلیی اصرار کرد ک بیا و ...

حالا اومدم اول یکم حرف زدیم قرار شد شب بمونم فردا برم الان رفته اونور اتاق نشسته داره با بقیه چت میکنه و ویدیوکال و ..😐

من اینجا حوصلم سررفت چی کار کنم😐

وا برو بهش بگو ناسلامتی دوستته ها

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگس داره 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

اره با نظر دوستان موافقم بگو کاری پیش اومده و برگرد خونتون

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

برو خونتون دیگه هم نرو اونجا

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩