2777
2789
چقدر جالبه من امروز چقدر تایپیک با این موضوع میبینم و خودمم دنباله کسی بودم که از معجزات بگه 

من همش اینارو دنبال وذخیره میکنم حس خوبی بهم‌میده

خواهرم همه ی دنیامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش اینارو دنبال وذخیره میکنم حس خوبی بهم‌میده

آره دقیقا کاش دوستانی که میخونن الان آنلاین باشند جواب بدند واقعا خیلی مکاشفات توی سیر نماز ممکنه پیش بیاد اگه مقدور باشه تعریف کنند خیلی خوشحال میشیم 🙏

محال بود حاجتت؟ چقد خوندی یا کلا همیشه میخونی؟

اره هر دوتا حاجتم محال بود 

اولیش برای ازدواج بود سه سال بود کسیو میخواستم اونم منو میخواس مادرش راضی نمیشد دائم بحث داشت باهاش خوندم که فقط تکلیفمون مشخص شه فقط شبایی که تا دو سه خوابم نمیبرد میخوندم 

بار دوم برای کار همسرم بود چله برداشتم شب بعد نیمه شب شرعی میخوندم میخوابیدم باورت نمیشه یه هفته بعد تموم شدنش همونجایی که دلم میخواست بره و چندین بار تو مصاحبه رد شده بود قبول شد الانم یک سال و نیمه سرکارشه

اره هر دوتا حاجتم محال بود  اولیش برای ازدواج بود سه سال بود کسیو میخواستم اونم منو میخواس ماد ...

خداروشکرت خیلی خوشحال شدم😍😍 کاشکی خدا مال منم براورده کنه

خواهرم همه ی دنیامه
اره هر دوتا حاجتم محال بود  اولیش برای ازدواج بود سه سال بود کسیو میخواستم اونم منو میخواس ماد ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر برای این همه نشونه🙏🌸

چهله گرفتید یا مثلا نیت کردید 7 روز بخونید؟

ممنون عزیزم  خدا کنه این بار هم جواب بگیرم یه حاجت دارم که روانی شدم بخاطرش ارامش ندارم

ان شاالله میگیری ماشاالله با نفوس خوبی که داری و انقدر حاجت گرفتی اونم میگیری منم دعا کن سر نمازات 🙏

خدا رو صد هزار مرتبه شکر برای این همه نشونه🙏🌸 چهله گرفتید یا مثلا نیت کردید 7 روز بخونید؟

ممنون مهربونم 

بار اولی کلا خیلی تو فکر بودم شب اکثرا تا دیر وقت خوابم نمی برد تصمیم گرفتم همون شبا بخونم 

بار دومی چله برداشتم چهل شب خوندم