2777
2789
عنوان

از بین بردن سنگ لوزه

23994 بازدید | 28 پست

از دیروز تاحالا کشته منو اب دهن قورت میدم گوشام درد میگیره هرچی فلفل بو کردم و عطسه کردم و سرفه کردم و اب نمک قرقره کردم فایده نداشت چیزی نمیتونم بکنم توی حلقم حالم بد میشه توروخدا بگید چیکار کنم از شرش خلاص شم دیگه خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخوای فعلا درمان بشه اموکسی سیلین بخور هر ۸ ساعت ۱ دونه ۵۰۰ من چند وقت پیش رفتم دکتر اینو گفت درنان نوثته ولی بهداشت دهانتو خیلی رعایت کن سر سومین یا جهارمین قرص اوکی میشی ولی دهانشویه استفاده کن کلاا 

وای حالم به هم خورد سنگ لوزه چیه؟من رو یکی از لوزه هام دونه های زرد رنگ میزنه گاهی. چسبیده بهش اینا چیهههه؟اصلا نمیدونم.

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

سلام و احترام وقت بخیر 

اول بایر مشخص بشه علت ایجاد سنگ چی هست تا دوباره عود نکنه . بهترین و قطعی ترین درمان جراحی هست.  اصلا جراحی سختی نیست حداکثر ۳۰ دقیقه 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
سلام و احترام وقت بخیر  اول بایر مشخص بشه علت ایجاد سنگ چی هست تا دوباره عود نکنه . بهترین و ق ...

من اولین بارمه همچین چیزی میشنوم کامنتم بالایوامت شماس میشه بخونی واسه منم سنگ لوزه اس؟من فک میکردم گلوم چرک کرده پیش چه دکتری باید رفت؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
وای حالم به هم خورد سنگ لوزه چیه؟من رو یکی از لوزه هام دونه های زرد رنگ میزنه گاهی. چسبیده بهش اینا ...

سلام عزیزم شبتون بخیر 

دونه هایی که میگین بهش میگن whit pach که در واقع ذرات چرکی هستن . معمولا سفید رنگ هستن یا شیری رنگ . نشونه عفونت باکتریایی لوزه هست در بیشتر موارد عامل استرپتوکوک هست که درمان آنتی بیوتیک تراپی داره .

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃