dorsaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 عنوان واسه شب چلگیم چه لباسی بدوزم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست سلام به همگیمن تازه عقد کردم امسال میخام شب چلگی بگیرمبه نظرتون چه لباسی بدوزم ؟چون مراسم میگیرم و شااید هم تو تالار بگیرم البته هنوز معلوم نیسبه نظرتون بلند و قرمز باشه قشنگه؟؟اگه عکس لباس خوشگلی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید❤️ صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘 1400/08/11 | 13:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22091 مخمل قرمز بدوز خوشگله 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 چلگی دیگه چه رسمیه همون مراسم شب یلداس که واسه عروس میگیرن ما رسم داذیم صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 تالار!!شب چله!! نشنیده بودم تا حالا😐خوشبخت باشی😊 واسه اینکه خونمون کوچیکه صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 برای اولین باره میشنوم شب چلگی رو تو تالار میگیرن همون لباس قرمز بلند بردی تو تالار اوکی هست معلوم نیس هنوز😂واسه این گفتم تالار چون خونمون کوچیکه صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 شب چله خانواده شوهر تو سینی آجیل ماجیل وفلان میارن ...فکنکنم اینقدر بیارن ک بخان ب جمعیت تالار آجیل ... نه به اونا که اجیل نمیدیم😂 صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 واقعا بعضیاحالا گیریم نشنیدید تلوزیونم نگانکردید!!که شب یلدا که مامیگیم یه اسم دیگم داره که قدیما می ... مرسی عزیز صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 این مدلی مثلا ممنون صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 مرسی عزیز صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
dorsaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 706 من فک کردم زایمان کردی منظورت اونه 😅 😂😂😂 صدات مسکنه همه دردهامه عشقم یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍 زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
ترانه2020 عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 20400 نه به اونا که اجیل نمیدیم😂 اگه اجیل میدید به منم دعوتنامه بفرستید باتشکر🤣🤣 خدایاشکرت