2777
2789
عنوان

فقط دخترای مجرد بیان 🤭

282 بازدید | 14 پست

سلام خانومای خوشگل و مهربون 

یه ختمی هست برای بخت گشایی که خیلی هم راحته 

فقط باید اسم ۴۱ دختر مجرد نوشته بشه و تو ۴۱ روز براشون حمد بخونیم 

هرکسی تمایل داره شرکت کنه بهم بگه که یه گروه بزنیم 🌹💚

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

ختم #بخت_گشایی

عزیزان به این صورته که

اسم ۴۱ نفر از خانومای مجرد رو توی یه کاغذ مینویسی.

باید تو روز ۴۱ سوره حمد بخونید و لیست رو داشته باشید و وقت خوندن حمد به نیت هر فرد از لیست از ته دل براش دعا کنید✋

آخرین حمد از این ۴۱ی رو به نیت خودتون بخونید یعنی روز ۴۱ ختم رو به نیت خودتون خونید😍

هر روز بعد از 41 بار خواندن سوره حمد این دعا رو 13 بار بخونید :

یا مفتح فتح، یا مفرج فرج، یا مسبب سبب، یا میسر یسر، یا مسهل سهل، یا متمم تمم، و حسبنا الله و نعم الوکیل.

تا ۴۱ روز ادامه بده که روز اخر به اسم خود شخص هست ...

ان شالله خبر بخت گشایی تون💍

🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ختم #بخت_گشایی عزیزان به این صورته که اسم ۴۱ نفر از خانومای مجرد رو تو ...

نمیشه اسمم باشه ولی خودم نخونم😢

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
نمیشه اسمم باشه ولی خودم نخونم😢

باید مشارکت داشته باشید عزیزم‌

من بختم بازه خاستگار ندارم چ کنم🤐

این ختم رو دیدم خیلیا نوشتن که حاجت گرفتن 

بخاطر همین تاپبک زدم 

دوستانی که میخوان شرکت کنند تو    تل گ ر ام  به این ایدی Plk999777  پیام بدن تا تو گروه عضوشون کنم 

چرا41روز؟؟معمولا40روزه اس. نمیشه من اسم دونفروبگم برا هر دو خودم بخونم واوناخبرنداشته باشن؟؟

تو ختم نوشته ۴۱ نفر ، بنظرم ۴۱ روز میشه