2777
2789
عنوان

بیبی چک کسایی که تنبلی تخمدان داشتن کی جوابش مثبت شده؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8700 بازدید | 28 پست
من دوستم تنبلی شدید داشت ولی با همین آمپول ماه اول باردار شد

بدن با بدن فرق داره دوست منم دوماه پیش با کلومیفن و امپول دو قلو باردار شد راستش دکتر من اصلا امپول نمیده نمیدونم چرا اما مخالفه😔این ماه دو سه تا فولی خوب داشتم خیلی امیدوار بودم که نشد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سونو گفته نرماله حتما هست نگران نباش خیره ایشالا ریزش مو نه ندارم اما شنیدم علائمش هست واسه ر ...

اره ایشالا ک خوب باشم ولی علائمشو دارم 😢

امیدوارم شما هم زودی مامان بشی ❤ یه نی نی سالم و خوشگل😍

کاچی رو یاد میدید لطفا

هرچی مغزیجات توی خونه داری فرقی نداره چی باشه از هرکدومش یکم بردار و میکس کن این موادم که میگم جدا میکس کن ،زیره سیاه،زیره سبز،تخم گشنیز،تخم هویج رو بگیر و از هرکدوم ۱ ق غ میکس کن بزار توی ی شیشه جدا گانه

جدا توی ی قابلمه کوچیک ۳ تا شیرینی رو مثلا قند و شکر و نبات و پولکی هرچی دم دستت رسید ب میزان لازم بریز توی ی قابلمه و اب بریز و بزار بجوشه و بعد از صافی ردش کن

حالا ۱ ق غ ارد گندم ۱ ق غ ارد نخودچی و ۱ ق غ ارد برنج رو توی ی قابلمه تفت بده خیلی کم لازم نیست رنگش عوص بشه ،بعد ۲ ق ع از این مغریجاتت رو بریز توش و ۱ ق غ از اون ادویه ها بالا ک گفتم و یکم زعفرون  و یکمی کره ( اگه بومی باشه عالیه یا روغن بومی نبود روعن کنجد نبود دیگه کره معمولی نبود اخر دست روغن مایع) بزن ب موادت اندازه ۱ ق غ پودر نارگیل بزن بهش و اون شیره ای که بالا گفتمو ب این موادت اصافه کن بزار چندتا قول بخوره

و بعد تمام

روز اول پریودیتون درست کن و تا اخر هر روز یک کمیشو داغ میکنی و میخوری سرد نخوری باید گرم باشه تا به بدنت بچسبه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
سلام عزیزم شما از دکتر کمار نتیجه گرفتی؟

سلام عزیز دلم عذرخواهی میکنم الان پیامتونو دیدم راستش هنوز نه اما اینکه هرماه میرم میبینم کلی ادم ازش نتیجه میگیرن کلی بهم امید میده عوض نکنم دکترمو،البته که چون معتقده که امپول های ازادسازی ممکنه تو اینده های دور سرطان زا بشه و خیلی احتیاط میکنه و در درجه اول سلامتی مادر واسش مهمه و درنتیجه امپول نمیده همین خودش روند درمان رو طولانی میکنه،اما بازم امیدم اول به خدا بعد به ایشونه تا هرچی که خیر باشه🙏🏻شما هم تحت نظرید؟

من خفیف داشتم ماه دوم اقدام باردار شدم

اینو بگم ورزش خیلی کمک کنندس

اون ماهی هم ک باردار شدم روزای پریود ناشتا عسل و سیاهدانه خوردم و شبا با روغن سیاهدانه دلمو ماساژ دادم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
من خفیف داشتم ماه دوم اقدام باردار شدم اینو بگم ورزش خیلی کمک کنندس اون ماهی هم ک باردار شدم روزای ...

عزیزم تبریک میگم بهت خدا حفظش کنه واست😍❤️❤️😘