2777
2789
عنوان

من چي بگم خيلي ناراحتم

264 بازدید | 13 پست

عزيزان  من اخرين نفريم كه با وجود نسبت فاميلي نزديك تو يه مهموني دعوت شدم يعني فكر كنين همه از اين ماجرا خبر داشتن همه ها ولي مادرشوهرم هنوز به من نگفتم دو روز ديگه مراسمات رسميه حالا فكر نكني ما باهم بديما نه وقتي كنارشم از هر دري حرف ميزنن اما تو اين دوماهي كه شايدم بيشتر از اين قضيه گذشته يه كلمه به من نگفته اما به همه همه غير من گفته بارها تو اين مدت همو ديديم اما كلمه ايي نگفت الان با توجه به اينكه ديگه نزديك مراسمه مراسم مهميم هست زنگ بزنه بگه چي بگم كه هم بي احترامي نباشه هم واقعا نشون بده چقد من ناراحتم

خوب یه جوری غیر مستقیم بگو دیگه   

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نمیگفتم تو مراسمشون هم میرفتم ولی در آخرین لحظات

نميدونم چطوري بگم يعني به هركي گفتم هنوز بهم نگفتن شاخ در مياره و خدايش تو اين دوسه ماه چهارتا مراسم مهم گذاشتن من ميگم منو دعوت نكنن در نهايت بي معرفتي اما اخه چرا يه كلمه بهم نگفتن 

همينو نميفهمم 😩

به شوهرت بگو مستقیم به خودشون بگه که چرا به فلانی نگفتین مگه اون غریبه هستش ولی نگه که تو چیزی بهش گفتی بگه اون به روش نمیاره شما چه تون شده

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
به شوهرت بگو مستقیم به خودشون بگه که چرا به فلانی نگفتین مگه اون غریبه هستش ولی نگه که تو چیزی بهش گ ...

فكر كردي خودشون ميگن شوهرم ديشب خودش پرسيد نگفتن بهت گفتم نه تعجب كرد گفت امروز ميگم بهشون 

بخاطر همونه ميگم زنگ ميزنن

فكر كردي خودشون ميگن شوهرم ديشب خودش پرسيد نگفتن بهت گفتم نه تعجب كرد گفت امروز ميگم بهشون  بخ ...

عزیزدرباره چیه میبایست بگن نگفتن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
يه مراسم مهم يه اتفاق مهم الان به همه گفتن به همه ها يه كلمه نگفتن به من بگن 

بیشعوری خودشونورسوندن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲