2777
2789
الهی عزیزم همدردیم میفهممت  خدا صبرت بده لعنت ب کرونا جوونای دسته گلمونو پرپر کرد خیلی سخت ...

اره لعنت به کرونا الکیه واکسن نزنین نزنین 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خاله من پیوند کلیه بود بهترینشو زده بودن  اثرنکرد ای خدا دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا فکر نکنین واکسن زدید از شر این بلای اسمانی در امانید تورو خدا رعایت کنیدددد هیچکس بفکرتون ...

درسته اصلا فایده نداره میگن بگیری

هم درصدش کمه دروغههههه دست گل خالمو گرف کرونا خالمو گرفت لعنت بهت کرونا اتیشمون زدی😭😭😭😭😭😭

الان پست قبلت رو دیدم ، واقعا متاسفم عزیزم . 😞 خودتون رو آزار ندین با فکر اینکه بیمارستان خوب نبوده متاسفانه وقتی به ونتیلاتور میرسه، یعنی ریه دیگه کار نمیکنه و دستگاه بجای ریه داره عمل میکنه و تقریبا هرکی رو من شنیدم دوام نیاورده ، هرجایی بود همین میشد، عذاب وجدان تو مراحل سوگواری سراغ آدم میاد و به اندازه کافی آزاردهنده هست. همسر منم همینجوری آسمونی شد.

خدا بیامرزه خاله عزیزت رو 

چی بگم والا هیچ کس از فرداش خبر نداره

بارداری خدای نکرده مریض میشی 

از دور براش قرآن بخون

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

وااااای خاله عزیزه به خدا  بوی مادر می ده  متاسفم  روحش شاد  جوون هم بوده  😔😔این واکسنها سرکاریه   اطراف منم دیدم که واکسن زده ها ازواکسن نزده هاشون تو خانواده شدیدتر گرفتند درحدبستری ودرگیری ریه بااینکه ۱ماه ازدوزدومشون گذشته بود هم سینوفارم هم استرازنکا   حالا بماند چقدر فوتی شنیدیم

چه واکسنی زده بود؟