2777
2789
عنوان

هرکی دوس داره بیاد....

442 بازدید | 31 پست

سلاممم میدونم الان وقت خوبی نیست🤣🤣

ولی من حوصلم سر رفته و خوابمم نمیاد 

سوال پوستی و مویی دارید بپرسید جواب بدم 

و اینکه محصولاتی که معرفی میکنم هم داروخونه اییه و از داروخونه میتونید بگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر بغل سیاه درمونش چیه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

عزیزم من پوست صورتم مخصوصا روی گونه هام التهاب گرفته ویکمم سرخ شده چیکارکنم؟

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
زیر بغل سیاه درمونش چیه

کمتر با ژیلت شیو کنید 

استفاده کردن از کرم ضد لک بدون هیدروکینون 

مثل درمالیفت .

روزی دوبار استفاده بشه

قبل استفاده با شوینده روشن کننده درمالیفت بشورید 

حداقل دوره درمان ۳ ماهه هست❤

کمتر با ژیلت شیو کنید  استفاده کردن از کرم ضد لک بدون هیدروکینون  مثل درمالیفت . روزی د ...

چنده قیمتش

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
رشد موهام خیلییی کمه  سیاهی دور چشم

برای رشد موهاتون مکمل مثل زینک فولیکوژن و ماساژ کف سر 

برای سیاهی دور چشم کرم دور چشم ویتالایر ویتامین سی 

و دور چشم بلفامد ویتامین سی 

دور چشم راسن

یهو حدود ی ماهه خارش سر دارم چیزای سفید داخل موهامه اما فکرنکنم رشک باشه چون شپشی ندیدم موهامم ک میتوکنم میریزع و شورس حس میکنم

اما میخاره هرروزم حموم میرم و شستشو میدم 

بنظرت چیکارکنم وچی خوبع

لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗
به چه دلیل عزیزم  از محصول خاصی استفاده کردی ؟

ن ازچیزی استفاده نکردم سوزش داره وسرخ شده کلافم کرده 

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘