نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 عنوان هرکی دوس داره بیاد.... 442 بازدید | 31 پست سلاممم میدونم الان وقت خوبی نیست🤣🤣ولی من حوصلم سر رفته و خوابمم نمیاد سوال پوستی و مویی دارید بپرسید جواب بدم و اینکه محصولاتی که معرفی میکنم هم داروخونه اییه و از داروخونه میتونید بگیرید 1400/08/11 | 04:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمعلق2 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 5727 برا موهای خشک چ شامپویی خوبه👩🏻🦯 برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
عرشیاجانم عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1858 زیر بغل سیاه درمونش چیه من کوردم💪🤞دختری از الامتو ازاد شدم خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄 بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 برا موهای خشک چ شامپویی خوبه👩🏻🦯 سلام عزیزم پیشنهاد میکنم قبل از حموم روغن تراپی کنیداز ماسک مو ارگان نئودرم و شامپو مو نئودرم استفاده کنید❤
a_f_a عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4257 عزیزم من پوست صورتم مخصوصا روی گونه هام التهاب گرفته ویکمم سرخ شده چیکارکنم؟ آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 ریزش مو دلیلش خیلی مهمه .ولی مصرف مکملایی مثل فولیکوژن میتونه موثر باشه❤
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 زیر بغل سیاه درمونش چیه کمتر با ژیلت شیو کنید استفاده کردن از کرم ضد لک بدون هیدروکینون مثل درمالیفت .روزی دوبار استفاده بشهقبل استفاده با شوینده روشن کننده درمالیفت بشورید حداقل دوره درمان ۳ ماهه هست❤
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 عزیزم من پوست صورتم مخصوصا روی گونه هام التهاب گرفته ویکمم سرخ شده چیکارکنم؟ به چه دلیل عزیزم از محصول خاصی استفاده کردی ؟
عرشیاجانم عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1858 کمتر با ژیلت شیو کنید استفاده کردن از کرم ضد لک بدون هیدروکینون مثل درمالیفت . روزی د ... چنده قیمتش من کوردم💪🤞دختری از الامتو ازاد شدم خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄 بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
نیوشا_که_میگن_منم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1103 رشد موهام خیلییی کمه سیاهی دور چشم برای رشد موهاتون مکمل مثل زینک فولیکوژن و ماساژ کف سر برای سیاهی دور چشم کرم دور چشم ویتالایر ویتامین سی و دور چشم بلفامد ویتامین سی دور چشم راسن
خانومدکتراینده عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 1192 یهو حدود ی ماهه خارش سر دارم چیزای سفید داخل موهامه اما فکرنکنم رشک باشه چون شپشی ندیدم موهامم ک میتوکنم میریزع و شورس حس میکنماما میخاره هرروزم حموم میرم و شستشو میدم بنظرت چیکارکنم وچی خوبع لایک نکن لطفااااااا ... کاربر قدیمیم .. ب امیدروزی که به هدف هام برسم .. دعام کن 🙂💗
a_f_a عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4257 به چه دلیل عزیزم از محصول خاصی استفاده کردی ؟ ن ازچیزی استفاده نکردم سوزش داره وسرخ شده کلافم کرده آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
anglewriter عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11879 درمان منافذ باز پوستو لک های قوی و چروک فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند