محمد_تاپیک_هامونخون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 483 عنوان من چه بیماری دارم؟ 99 بازدید | 7 پست تو دعوا.... یا موقع خجالت.. خندم میگیره... خیلی بده.. هیچ کس جدیم نمیگیره شوهرم وقتی باهاش قهرم فک میکنه اشتیم.... فک کن صاب کارم داش ب بهانه های خنده دار حقوقمو کم میکرد... من داشتم میخندیدم🤦♀️🤦♀️🤦♀️ لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 1400/08/11 | 04:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمد_تاپیک_هامونخون مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 483 یاد بیماری جوکر میفتم... شوهرم باورش نمیشه ک من مشکل دارم.... فک میکنه جدی نیسم و هیچی رو جدی نمیگیرم.. لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22840 عصبیه فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 مثل منباور میکنی بارها خبر فوت رو هم شنیدم اولش خنده م گرفتهخنده های وحشتناکبدنم باهاش یخ میکنه و میلرزه وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
friend_king عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1145 من وقتی دارم راستشو میگم خندم میگیرع همع فک میکنن دارم دروغ میگمگلی خیلی فشار روت بودع برا همین اینجوری شدی
شکلات۱۲۳۴۵۶سابقتر۰ عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 25795 مثل من باور میکنی بارها خبر فوت رو هم شنیدم اولش خنده م گرفته خنده های وحشتناک بدنم باهاش یخ میکن ... چه باحال من اگه یکی که ازش بدممیاد بمیره اگه کسی نباشه اینجوری ابراز خوشحالی میکنم😁
tataarchitect2 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 3628 چه باحال من اگه یکی که ازش بدممیاد بمیره اگه کسی نباشه اینجوری ابراز خوشحالی میکنم😁 نه واقعامثلا بابابزرگم فوت شدتا چند دقیقه خندیدم فقط وه پاکی "شهلیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا" وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوهیشک و دایهسه گیسِ خوهیشکو دایه مان جورِ سوره و آیهسه "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
شکلات۱۲۳۴۵۶سابقتر۰ عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 25795 نه واقعا مثلا بابابزرگم فوت شد تا چند دقیقه خندیدم فقط آخی خدا بیامرزه واکنش جالبی هست خوبه که به همچی بخندی